Geluksdag 2016

voorkant magazine

Magazine

In het magazine van 2016 is het thema “Manifesteren” uitgelicht.
Manifesteren op alle mogelijke manieren en gebieden.
Het is een dubbeldik magazine geworden, waar veel inspirerende verhalen in staan.
Klik op de link om het magazine te lezen : Happiness4all-Magazine2016

klaver

Klik op onderstaande link voor een filmpje voor de Geluksdag.

poster Geluksdag 2016 -definitieve versie

De jaarlijkse Geluksdag van Happiness4all was een gezellige dag. Deze keer weer in de Scholengemeenschap Pantarijn te Wageningen.

Het thema van de lezingen was het jaarthema van Happiness4all: Manifesteren.
Er werd gesproken door Edith Hagenaar en Damaris Matthijsen.

 

 

 

 

edithhagenaar3De Lezing van Edith Hagenaar:
De curieuze manifestatie cirkel

Het is gemakkelijk om gelukkig te zijn wanneer de omstandigheden perfect zijn. En hoe vaak gebeurt dat in jouw leven? De reden waarom we dingen in ons leven willen manifesteren, is omdat we denken dat we gelukkig zullen zijn als die dingen – een liefdevolle partner, een geweldige baan, een goedgevulde bankrekening, een slank lijf, een droomhuis, een mooie auto, een gezond lichaam – eenmaal in ons leven zijn. Maar is dat écht zo? En is geluk niet juist puurder, waarlijk onvoorwaardelijk, wanneer we gelukkig zijn in de afwezigheid van wat we willen? En als we gelukkig zijn in de afwezigheid van wat we willen, dan… treedt de curieuze manifestatie cirkel in werking.

Over Edith:
Bestseller auteur Edith Hagenaar is gelukkig, en dat spat er vanaf! Hoe ze dat voor elkaar krijgt deelt ze graag, want: ‘het is geen geheim, en iedereen kan het.’ Vanuit een plek van diepe depressie en ongeluk op lichamelijk, financieel, relationeel, woning- en werkgebied tegelijk, transformeerde zij haar leven. Hagenaar schreef meerdere boeken en meditatie-cd’s over persoonlijke groei, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Daarnaast schrijft zij de door vele tienduizenden gelezen Affirmatie van de Maand, geeft workshops en lezingen en is eigenaar van de internationale uitgeverij Palaysia. http://www.affirmatie.nl en http://www.edithhagenaar.nl

Dedamaris-matthijsen lezing van Damaris Matthijsen:
De nieuwe economie en leiderschap

Damaris Matthijsen (1971) heeft een droom waarmee ze je in je hart raakt. Ze heeft altijd de wens gehad omvormend werkzaam te zijn voor de bestaande paradigma’s in de economie. Vanuit haar passie voor de idealen van de Franse Revolutie ‘vrij gelijk samen’ zocht ze vanaf haar 18e naar manieren om hier vorm en richting aan te geven.
Sinds 2002 is ze op diverse manieren bezig met duurzaamheid. Vanaf 2009 start ze een beweging voor economische vernieuwing: Economy Transformers. In 2011 ontwikkelen de Economy Transformers de ‘zes dimensies’, een krachtige tool voor transitie. In 2013 ontstaat haar eigen bedrijf Economy Transformers Solutions en in 2015 start de Economy Transformers Academy op initiatief van Jac Hielema waar zij docent is.
Damaris haalt voor ons de economie dichterbij en spreekt over nieuw leiderschap en wat ons te doen staat om de nieuwe economie mogelijk te maken. Ze inspireert ons met een verhaal over ‘vrij gelijk samen’ en de zes dimensies van Economy Transformers. Transitietools waarmee we ook een nieuwe kijk op de werkelijkheid krijgen.

Sociaal onderneemster Damaris Matthijsen is oprichtster van Economy Transformers (2009). Jezelf doelen stellen en daar naar streven maakt gelukkig. En dat is ook wat je leert op de Economy Transformers Academy.
Damaris is docent op de ET Academy, werkt als consultant vanuit ET Solutions, is mede oprichter van het Veerhuis te Varik en is een gepassioneerd spreker en workshopbegeleider. Met haar trom en zang maakt ze een event tot een bijzondere beleving.

~~~~~~~~~~~~~~

Naast de lezingen waren er verschillende workshops en natuurlijk de Geluksmarkt!
Zie voor de workshops en stand in het programmaboekje Geluksdag 2016

En ook dit jaar speelde Wilco de Bruijn weer viool tijdens de Geluksdag.
wilco
“Met viool en zang maak ik klanken in afstemming met het Oorspronkelijk Veld, het kosmische geheel waar alles uit bestaat en wat alles is.
Dit brengt luisteraars in contact met hun eigen oorspronkelijke kern.
Ik geef viool-klankconcerten, individuele klanksessies en mantrazingen (met Anadya Wouters).
Ook geef ik vioolles.”
Kijk voor meer info op www.klankhuis.nl