Activiteiten Witte Wind, praktijk voor sjamanisme en klankhealing – 20 april Klankconcert

 

 

 

 

Heb je behoefte om je op te laden, je helemaal te ontspannen en je te verbinden met de natuur?
Geef je dan op voor een van onze activiteiten. www.wittewind.com/agenda

Bij een klankconcert kan je heel diep ontspannen en je opladen. De klanken van kristallen en metalen klankschalen en de vele andere sjamanistische instrumenten en zang brengen je in een vredige staat van zijn. Je kan diep ontspannen en stress loslaten. Klankconcerten zijn er in de praktijk van Witte Wind of op locatie. Deze maand op  vrijdag 20 april in het Beaufort in Markelo en volgende maanden op donderdag 17 mei in Amerongen en 23 mei en 17 juni in Wageningen.

Bij een drumcirkel in de natuur leggen we een diepe connectie met de natuur om ons heen, door de winden aan te roepen en ons te verbinden met de aarde en de kosmos. We maken een vuur en leggen een medicijnwiel. De trillingen van de pow-wow (moeder-aarde-drum) brengen je in een relaxte staat en zorgen voor ontspanning in heel je lichaam. Het is echt heerlijk slapen na een drumcirkel! De ceremonie geeft een enorme verbinding met de natuur en elkaar. Op 29 mei is er een drumcirkel aan de Rijn en 27 juli en 26 augustus op een open plek in het magische bos van de Kattenberg in Twente.

Bij een healing song cirkel verbinden we ons door meditatie en stem met elkaar. Je mag jouw wens voorleggen. De cirkel zingt voor jou een intuïtief lied; een healing song. Doordat we ons steeds weer gronden en naar binnen gericht zijn, ontstaat er een lichte trance en ontvang je dit antwoord vaak in beelden; dit noemen we de droomtijd. Een Healing Song geeft inzicht, heling en bewustwording.
Een mooie workshop als je een levensvraag wilt voorleggen of gewoon omdat het heerlijk is om samen vanuit je hart te zingen. Op dinsdag 5 juni is er een Healing Song Cirkel in de praktijk van Witte Wind in Wageningen.

In de rode tent verbinden we ons door meditatie en rituelen. Het is een cirkel voor vrouwen waarin we vanuit ons hart delen en luisteren. De cirkel wordt gehouden rond nieuwe maan als de energie ons meer naar binnen brengt. We zijn dan meer gericht op introspectie en bespiegeling. In de Rode Tent wordt gehuild, gelachen, muziek gemaakt en gedanst. We delen onze verhalen en genieten van de zijnsenergie en verbinding. Op woensdag 13 juni is er weer een Rode Tent in de praktijk van Witte Wind in Wageningen

Bij een shamanic retreat neem je een hele dag vrij af van het gewone ‘drukke’ leven en laat je je verwennen met de betoverende weldaad van de natuur. Op een magische open plek in het bos van de Kattenberg in Twente maken we vuur en verbinden we ons met de aarde, de kosmos en nodigen de winden uit. We mediteren, wandelen in stilte wandeling in het bos en maken een eigen natuurmandala. Een despacho ceremonie zorgt voor een diepe connectie met het vuur van transformatie. Je kunt loslaten of intenties zetten met deze oude Inca-ceremonie. Aan het eind van de dag voel je je een gelukkig mens verbonden met jezelf en de natuur. De eerstvolgende Retreats zijns op vrijdag 29 juni en zondag 9 september op de Kattenberg. 

Wil je jezelf beter leren kennen en meer inzicht krijgen in je zelf? Of wil je beter kunnen functioneren op je werk en in je relaties? Boek dan een individuele sessie met Jan-Willem of Caroline.
Eerst luisteren we naar je vraag en doen we een voorstel hoe we de sessie aanpakken, en welke methodiek we gaan gebruiken. We gebruiken o.a. klank, stem,  adem (transformational breath), systeemopstellingen, voice dialoque, innerlijke familie en human design om je te helpen bij je vraag. In overleg met jou geven we 1 tot meerdere sessies. Als je een serie van 5 sessies afspreekt, krijg je 10 % korting op het hele bedrag.

Enkele reacties:
‘Tijdens de sessies voelde ik jouw warmte, steun en betrokkenheid. Dit nodigde mij uit om openhartig te zijn.’- Jim (over een individuele sessie  met Jan-Willem)

Ik was bij de zee en de golven, en kon me er helemaal door laten meenemen. Ik werd helemaal blij van binnen! ‘-Janna (over een klankconcert)

‘Wat een heerlijke dag die Shamanic Retreat. Het was heerlijk in de natuur. Ik voel me helemaal opgeladen.’– Joke (over een Shamanic Retreat)

‘Voor mij zijn drumcirkels pure magie. Ik geniet vanuit het diepst van mijn ziel. – Jolette

‘Er werd heel zacht en lieflijk gezongen voor mijn innerlijk kind. Dat heeft me toch zo goed gedaan.  Het werkt nu nog steeds door. ’- Mariëlle (over een Healing Song Cirkel).

 ‘Wat een zijnsenergie in de Rode Tent! Ik voel me opgeladen, gezien en geliefd. ’ – Jolanda

‘ Ik heb nu veel meer inzicht gekregen hoe ik kan omgaan met de moeilijke dingen in mijn leven. Ik voel me dankbaar. – Martin (over een coaching sessie met Human Design bij Caroline) 

Data:    
Drumcirkel:                        29 mei aan de Rijn, Wageningen
                                           27 juli en 26 augustus op de Kattenberg (Markelo)
Healing Song Cirkel:         5 juni Witte Wind, Wageningen
                                           
Klankconcert:                    20 april het Beaufort, Markelo
                                          17 mei Rijnkapel, Amerongen
                                           23 mei en 17 juni Witte Wind, Wageningen
Yin Yoga & Klankreis         16 juni Zweiersdal, Oosterbeek
Rode Tent:                         13 juni Witte Wind, Wageningen

Meer info: www.wittewind.com
Of neem contact op met Caroline en Jan-Willem: info@wittewind.com of bel 06-2066 2918


Jan-Willem en Caroline werken ook met veel plezier met klank bij zorginstellingen. Klanksessies in de Zorg geven mensen een fijn gevoel van ontspanning, plezier en welbevinden.
Als zorggever wil je graag dat je cliënt zich fijn voelt. Klank biedt hierbij ondersteuning en is een goede bedding voor zorg. Want klank geeft ontspanning, rust en een geluksgevoel. Een goede basis voor welbevinden, herstel en andere behandelingen.
Klank in de Zorg biedt klankworkshops, klankconcerten en individuele sessies, aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de persoon. Voor wie het bedoeld is en de achtergronden over hoe het werkt, lees je verder op de website www.klankindezorg.nl of vraag de folder aan (info@klankindezorg.nl