Activiteiten Soul Voice®, Anke de Jong – 3 juni Happiness Festival 2018, 12 – 17 juni in Winterswijk-Meddo

Leer jezelf beter kennen door je onbewuste te doorgronden met stemklank. Soul Voice® privé sessies, oefenbijeenkomsten en 2- en 5-daagse workshops. Neem je plek in en laat je stem gehoord worden! Het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Soul Voice® 5-daagse Winterswijk-Meddo, 12-17 juni.

Algemene info: Ontdek je eigen stem als instrument voor zelfkennis, versterk je intuïtie, laat beperkende patronen los en ervaar nieuwe bronnen van energie in jezelf. Er is meer dan je voor mogelijk kunt houden!

Iedereen heeft een eigen uniek stem, die met niets en niemand anders vergelijkbaar is. Elk lichaam draagt herinneringen in zich, die ons dagelijks leven beïnvloeden. Met de klank van de stem heb je toegang tot deze (onderdrukte) delen van jezelf. Kom uit je hoofd, in je lijf en laat je raken! Leven is voelen, leven is stromen, leven is durven gaan staan voor wie jij bent.
 
Reactie van deelnemers:

“Dank je wel voor deze intense ervaring. En vooral bedankt dat jij er zo diep bent ingedoken en het zo puur hebt kunnen overdragen. Alles blijft sterk aanwezig, uur in, uur uit, de mogelijkheden die er zijn in dieper en dieper contact maken is een fantastisch gevoel en sterken mijn bewustzijn in hoe ik mij wil en kan verbinden.” 

“Je bent een gevoelige prachtige vrouw. Dank voor je support, verfijning, aandacht, stevigheid en vakvrouw in het Hier en Nu.” Linda Heijboer

“Als je snel wat ‘opgelost’ wil hebben zou ik Soul Voice aanraden” Mieke

“Dit is een volgende stap in mijn leven” Karin

Zondag 3 juni drie kwartier kennismaken met Soul Voice® bij het Happiness Festival in Wageningen
 

5-daagse Soul Voice Advanced Sound Initiation:
12-17 juni 2018 Winterswijk-Meddo.

Meer info:
Neem contact op met Anke. anke@ankedejong.com of bel 06-13360428 Website: www.ankedejong.com