Activiteiten Soul Voice®, Anke de Jong – 14 en 15 april Haarlem , oriëntatie-avond 5 april

Leer jezelf beter kennen door je onbewuste te doorgronden met stemklank. Soul Voice® privé sessies, oefenbijeenkomsten en 2- en 5-daagse workshops. Neem je plek in en laat je stem gehoord worden! Het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven. Soul Voice® 2-daagse 14-15 april Haarlem, 12-17 juni 5-daagse Winterswijk-Meddo.

Zie voor o.a. de oriëntatie avonden voorafgaand aan de workshops: https://www.ankedejong.com/

Ontdek je eigen stem als instrument voor zelfkennis, versterk je intuïtie, laat beperkende patronen los en ervaar nieuwe bronnen van energie in jezelf. Er is meer dan je voor mogelijk kunt houden!

Iedereen heeft een eigen uniek stem, die met niets en niemand anders vergelijkbaar is. Elk lichaam draagt herinneringen in zich, die ons dagelijks leven beïnvloeden. Met de klank van de stem heb je toegang tot deze (onderdrukte) delen van jezelf. Kom uit je hoofd, in je lijf en laat je raken! Leven is voelen, leven is stromen, leven is durven gaan staan voor wie jij bent.
 
Duik twee dagen lang in de diepere lagen van je bestaan. En ontdek daarin plezier, speelsheid, verbinding en oorspronkelijke oerkracht. Aan de hand van een zorgvuldig opgebouwde set van oefeningen maak je in twee dagen een bijzondere reis. Je maakt kennis met je oerstem, met je emotionele lichaam, met boventonen en met het ontvangen van klankfrequenties. Je gaat naar huis met een onvergetelijke ervaring en eenvoudige oefeningen waarmee je zelf verder kunt. Soul Voice® is hedendaags, eenvoudig, diepwerkend, en een rijke bron van inspiratie voor mensen van over de hele wereld.

Reactie van deelnemers:

“Dank je wel voor deze intense ervaring. En vooral bedankt dat jij er zo diep bent ingedoken en het zo puur hebt kunnen overdragen. Alles blijft sterk aanwezig, uur in, uur uit, de mogelijkheden die er zijn in dieper en dieper contact maken is een fantastisch gevoel en sterken mijn bewustzijn in hoe ik mij wil en kan verbinden.” 

“Je bent een gevoelige prachtige vrouw. Dank voor je support, verfijning, aandacht, stevigheid en vakvrouw in het Hier en Nu.” Linda Heijboer

“Als je snel wat ‘opgelost’ wil hebben zou ik Soul Voice aanraden” Mieke

“Dit is een volgende stap in mijn leven” Karin
 
Data Soul Voice® 2-daagse workshop:
14-15 april Haarlem

5-daagse Soul Voice Advanced Sound Initiation:
12-17 juni 2018 Winterswijk-Meddo.

Meer info:
Neem contact op met Anke. anke@ankedejong.com of bel 06-13360428 Website: www.ankedejong.com