Wat we doen

Happiness4all biedt ruimte aan een gevarieerd aanbod van activiteiten uit ons netwerk (zie Nieuws). Ook ben je hartelijk welkom bij de inloop van het Inspiratiecentrum Duivendaal 7!
Daarnaast organiseren we een tweemaandelijkse Happy Dance en een jaarlijks terugkerende Geluksdag.

  • Inspiratiecentrum Duivendaal 7
  • Netwerk trainers en coaches
  • Happy Dance
  • Geluksdag

Inspiratiecentrum Duivendaal 7

 

Op woensdag van 10.00 – 16.00 ben je van harte welkom bij het Inspiratiecentrum Duivendaal 7 in Wageningen.
In de kleine ruimte van Duivendaal 7 vind je informatie over het brede netwerk van Happiness4all.
Op deze dagen kun je gewoon binnen lopen voor informatie over coaching, diverse soorten lichaamswerk, (klank)healing, diverse soorten massage, biodanza en andere interessante aspecten van Happiness4All.
Er zijn steeds verschillende deskundigen uit het netwerk aanwezig om je meer informatie te geven over wat we allemaal te bieden hebben.
De grote ruimte van Duivendaal 7 zal gebruikt worden voor eventuele behandelingen, coachingsessie ’s, massages of readings.

Netwerk voor trainers en coaches uit Wageningen en omgeving

Happiness4all is een groeiend netwerk van coaches, healers, trainers en aanverwante professionals uit Wageningen en omgeving. Het netwerk is er om ervaringen en kennis uit te wisselen en onderling afstemming, samenwerking en groei te bevorderen. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt aansluiten bij ons netwerk. Zo kun je bijvoorbeeld betaald of onbetaald Klaver-lid worden en gebruik maken van onze maandelijkse nieuwsbrief, van vermelding op deze website of meedoen met de Geluksdag.
Voor informatie over klaverlidmaatschap zie: Lid worden.
Als je zelf initiatieven ontplooit die goed aansluiten bij wie wij zijn dan kun je ook contact opnemen. Wil je meer informatie over aansluiten bij ons netwerk? Mail dan naar info@happiness4all.nl

Happy Dance

Hou je van dansen?  Je bent welkom op de Happy Dance!
Wij van Happiness4all houden van dansen en zo zijn deze Happy Dance avonden ontstaan.
Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van en dansen op relaxte tot heerlijk swingende muziek. Iedereen die van dansen houdt is welkom. Laat je niet weerhouden om alleen te komen, ook als je (nog) niemand kent!
De sfeer op deze avonden is ontspannen en aanmelden is niet nodig.
Onze Happy Dance avonden worden voor de liefhebbers voorafgegaan door een activiteit (bij de prijs inbegrepen) en als je alleen wilt komen dansen kan dat ook, dan ben je welkom om/vanaf 21.00 uur.
Kom gerust een keer ervaren!

De Geluksdag

Dit is een jaarlijks event waar je naar inspirerende sprekers kunt luisteren, workshops kunt volgen en over de Geluksmarkt kunt dwalen. Er is voor ieder wat wils.