Activiteiten Alma Timmer

Introductie behandeling 25 euro

Maak in een half uur kennis met Shiatsu, Ik test je meridianen en adviseer hoe je meer energie krijgt. 

Shiatsu is een oosterse geneeswijze. Shiatsu gaat uit van meridianen in het lichaam, die zorgen voor energiestromen, Ki. Als Ki geblokkeerd is, kan het lichaam ziek worden. Omgekeerd, een ziek lichaam kan genezen door stimulatie van Ki.

Laat je ontspannen door een Shiatsu behandeling. Shiatsu (shia= vinger tsu= druk) is een drukpuntmassage volgens de oude Chinese geneeswijze. Shiatsu stimuleert het lichaam, ontspant de geest en heeft een geneeskrachtige werking.

Wanneer Shiatsu?
• om je energieker en fitter te voelen,
• om weer met plezier te werken,
• om beter te slapen,
• om minder pijn te hebben.

Shiatsu helpt vaak heel goed bij:

 • hoofdpijn, migraine, rugpijn, RSI, zenuwpijn,
  • burn-out,
  • wil je zwanger worden of heb je problemen in de zwangerschap,
  • overgangsklachten,
  • traumaverwerking.

 

—————————————————————————————————————————————————

 

Liefde en vallei orgasme dag voor singles en paren

10:00 uur – 17:00 uur  woensdag 5 september, woensdag 21 november.

Gegeven door: Alma Timmer en Dick Nijssen

Plaats: Helios Heerde

Kosten voor 1 dag: € 95,00 (zelf lunch meenemen)

—————————————————————————————————————————————————

Vanaf half september 2018: Qigong

2x in de week Qigong geschikt voor elke mens, jong of oud, fit of niet fit. Door middel van eenvoudige, effectieve energetische oefeningen stimuleer je het zelf genezend vermogen van je lichaam.

Ik leer je bewust te bewegen, ademen en voelen in het lichaam via verschillende systemen die allen hun oorsprong vinden in het Taoïsme.

Mijn specialisatie ligt in het beoefenen en onderwijzen van Do-in en Qigong, beiden zeer aanvullende oefenvormen om jezelf fit, gezond en flexibel te maken en houden. Door deze oefeningen stimuleer je het zelfgenezend vermogen.

Mijn lessen en workshops kunnen ook op maat gemaakt worden voor jouw school of organisatie. Ook prive lessen waarin de oefeningen aangepast worden aan jouw specifieke behoeftes met als doel bepaalde klachten te verhelpen zijn mogelijk.

Vanaf half september 2018 op de dinsdagavond van 19.15 – 20 uur en op de woensdagochtend van 10.00 – 11.15 uur.

De kosten zijn €17,50 per les
stripkaart voor 10 lessen €165
stripkaart voor 20 lessen €300

————————————————————————————————————————————————

Introductie Liefde en vallei orgasme avond 19:30 – 21:30 uur 19 sept 2018   

Jan Slauerhoffstraat 7, 6708 RJ Wageningen
Kosten: € 25,00 Aanmelden: info@shiatsu-wageningen.nl

Activeer je levens energie, Door simpele energie oefeningen kun je meer energie krijgen, je immunsysteem versterken en je levensvreugde vergroten. Deze technieken kun je ook gebruiken om op een ándere dan de gebruikelijke manieren een bevredigend orgasme te krijgen, met of zonder partner. Deze avond houden we de kleding aan en krijg je een introductie over hoe je stap voor stap een vallei orgasme op wekt d.m.v. van de Big Draw beoefenen. Ademhaling is de essentie. Ben je seksueel opgewonden, angstig, gestrest of gelukkig, je ademhaling laat het meteen zien. De sleutel tot meer levensvreugde zijn de de technieken uit het Oosten: de Big draw, die zorgt dat je optimaal met je levens en seksuele energie kunt omgaan. De technieken die we leren zijn handvatten. Uiteindelijk is innerlijke overgave het streven. Meld van te voren dat je komt.

—————————————————————————————————————————————————

Buikmassage workshop
Plaats: Wageningen. Prijs 25 euro per avond
Datum:  10 oktober van 19.30 tot 21.30

Word je bewust van de kracht die in je buik aanwezig is. Ontdek hoe je je buik ontspant. De buik is sterk verbonden met emotie, gezondheid, en je diepste ik. Je buik is je tweede geheugen. In je buik sla je vaak spanningen op, in de spierbundels en dieper gelegen organen. Dit uit zich in je buik als pijn, hardheid, bloedeloosheid, of opgeblazenheid en kramp. Ook mensen met rugpijn hebben vaak knopen in hun buikgebied. De buikmassage ondergaan en accepteren vraagt van de ontvanger vertrouwen en overgave, daarom leer ik je deze avond een zelfmassage Voor meer informatie: Alma Timmer 06 474 126 88 of info@shiatsu-wageningen.nl

—————————————————————————————————————————————————

Geaccrediteerd door het KTNO en BATC: Buikmassage, HBO nascholing voor therapeuten

Docent: Alma Timmer, Shiatsu Therapeut,
Plaats:   Wageningen
Kosten:  €125 (excl 21% BTW).
Data:  vrijdag 19 okt 2018, tijd: 10.00 – 16.30 uur

Na het volgen van de cursus en het oefenen hebben zij het volgende bereikt: – Plaatsen in het buikgebied leren vinden waar de meridianen te benaderen zijn.

 • Buikmassage als diagnose medium te gebruiken.
 • Buikmassage als behandel medium te gebruiken.
 • Cliënt laten ontspanen d.m.v. de buikmassage.
 • Kennis over de relatie tussen lichaam en geest van de te behandelen meridiaan.

Deze workshop kan bijdragen tot een betere diagnose. Je leert per meridiaan in welke staat deze verkeerd en hoe deze te behandelen voor een betere doorstroming.

Studie belasting
Docenten contact uren zijn 5,5 uur.
Zelfstudie-uren 5,5 uur: doorlezen en nalopen van het studie materiaal en oefenen op jezelf en eventueel met collega’s.
Totale studielast 11 uur, 0,5 ECTS.

—————————————————————————————————————————————————

Qigong voor gezonde borsten workshop voor vrouwen

Woensdag 19:30 uur – 21:30 uur, 1 nov 2018

Plaats: Jan Slauerhoffstraat 7, Wageningen

Docent: Alma Timmer
Plaats: Jan Slauerhoffstraat 7, Wageningen
Kosten: € 25,00
Aanmelden: info@shiatsu-wageningen.nl

Leer oefeningen die je borsten gezond kunnen houden. Hiermee laad je jezelf op en wordt je bewust van je eigen kracht. Daardoor ga je weer makkelijker ademen. Het blijkt dat vrouwen die altijd koude handen en voeten hebben, na deze workshop, lekker warm zijn!

—————————————————————————————————————————————————

Liefde en vallei-orgasme verdiepingsdag
10:00  – 17:00 uur donderdag 6 december 2018
Docenten: Alma Timmer en Dick Nijssen Plaats: Helios, Badhuisweg 3, 8181 RA Heerde Kosten: € 95,00 (zelf lunch meenemen) Aanmelden: info@vallei-orgasme.eu of via www.helioscentrum.nl

Heb je al eerder een Liefde en Vallei-orgasme dag op Helios gedaan? En wil je je ervaringen nog verder verdiepen en verbreden?

Deze dag ga je, in een opbouw van mooie en intieme oefeningen, de sluizen van jouw energiesysteem verder openen. Op speelse en intuïtieve wijze gaan we elkaars zintuigen prikkelen. We komen dieper in ons lijf en kunnen daardoor meer gaan waarnemen en voelen.

Ja gaat experimenteren met diverse aanraakvormen, met en zonder blinddoek, zonder en met olie.

Het doel van de dag is dichter bij een totaal orgastische beleving te komen en te genieten van elke stap die we op weg daar naartoe beleven.

—————————————————————————————————————————————————

Baarmoeder opstellingen

-systemische opstellingen van conceptie tot geboorte-

datum nog in te plannen laat maar weten als je mee wilt doen en wanneer je zou kunnen

We hebben het allemaal meegemaakt: de grootste tijd van groei en verandering in ons leven, de tijd die de basis legt voor het verdere leven. Toch bijzonder dat bijna niemand zich bewust de tijd in de baarmoeder herinnert. De tijd tussen conceptie en geboorte is de tijd met de diepste verbinding die je ooit met je moeder zal hebben. Wat je in deze tijd ervaart heeft een grote invloed op de rest van je leven. Is hier rust en vrede of is hier onrust en geen ruimte.

In de eendaagse workshop krijg je toegang tot deze informatie en zie je dat hier ook je krachtbron zit. D.m.v. dit energetisch lichaamswerk en een geleide meditatie maak je een innerlijke reis door de tijd van je levensbegin. Dit brengt je meer met je onderbewuste in contact en helpt je zonder moeite beelden en ervaringen terug te vinden.

Een paar mensen mogen kiezen om een opstelling te ervaren. Ook representeren en meemaken van de opstelling van een ander is een grote verrijking van je leven. Met ondersteuning van de groep krijg je tijdens de opstelling de kans om van conceptie tot geboorte  te ervaren wat je krachtbronnen zijn en wat je heeft belemmerd. Afhankelijk van je proces vertegenwoordigen mensen uit de groep personen, gebeurtenissen of dingen, die van belang waren op jou weg van je levensbegin: in de eerste fase van je leven. Dit is een krachtige ervaring, die je helpt meer inzicht in je leven te krijgen en je herverbindt met de ‘levens-trom’ in jou. Dit schept  een toegang tot je eigen Kracht, vertrouwen en betekenis, en helpt je je fundamenteel met belemmeringen te verzoenen.

werkmethodiek:
geleide meditatie,
energetisch lichaamswerk,
systemische familieopstelling toegepast op de tijdruimte van conceptie tot geboorte.

kosten: 95 euro voor deelnemers, 125 euro voor mensen die een opstelling willen doen.
Locatie: Jan Slauerhoffstraat 7, 6708 RJ Wageningen

Gegeven door: Alma Timmer en Johannes Heinzerling

You-tube films 

trauma verwerking

 

Altijd al willen weten wat het Vallei Orgasme inhoud, kort (4 min)

 

Altijd al willen weten wat het Vallei Orgasme inhoud uitgebreid (24 min)