Dinsdag 6 februari – Healing Song Cirkel

Ervaar de droomtijd!

We verbinden ons en maken een cirkel. Je ervaart wat de kracht van stemmen en de klanken van de sjamanendrums en ratels met je doet. Elk apart zijn ze al heel krachtig, maar samen…. In deze workshop mag je jouw wens voorleggen en krijg je antwoord in de ‘droomtijd’. Een Healing Song geeft inzicht, heling en maakt bewust. Ervaar de verbinding!

Eerst nemen we je mee in een begeleide meditatie, waarin we na verloop van tijd ook onze stem inzetten. Dit is een manier om de deelnemers met elkaar te verbinden en af te stemmen op elkaar en de aarde. Er ontstaat een cirkel waarin we samen dragen.

Elke deelnemer onderzoekt daarna in zichzelf welke healing er nodig of wenselijk is: dus op welke vraag of wens hij graag een antwoord krijgt. De volgende stap is dat elke deelnemer één voor één de krachten van de hele groep mag inzetten om zijn vraag / wens te beantwoorden door te zingen en te trommelen.

Deze Healing Song wordt vaak in de droomwereld ervaren. Dit is wat de Indianen de droomtijd noemen. De Healing Song ervaring geeft inzicht, heling en wordt bewust gemaakt. Na afloop vertellen de deelnemers elkaar hoe zij hun ‘healing song’ hebben ervaren.

Tijd: 20.00 – 22.00
Locatie: Witte Wind, Morel 9 Wageningen 
Bijdrage € 15,00
Graag van tevoren aanmelden
Volgende datum zie: wittewind.com/agenda/