Donderdagavond 15 februari: Healer Circle in Wageningen

Happiness4all gaat weer starten met de Healer Circle. Gewoon omdat we houden van healing. De Healer Circle is bedoeld voor mensen die actief zijn met healing/genezing in welke vorm dan ook. Therapeuten, coaches en readers zijn ook healers/genezers en van harte welkom.
Healers weten hoe prettig het is om healingen (in welke vorm dan ook) te geven en te ontvangen, maar zijn vaak meer bezig met geven van healingen dan met ontvangen.
De Healer Circle biedt de gelegenheid om healingen uit te wisselen. Je bent vrij om te geven en/of te ontvangen, net waar je op dat moment behoefte aan hebt of wat zich aandient.

Als healer kun je zo je eigen energie opladen en geïnspireerd raken voor jezelf en de ander als healer. Het onderlinge contact tussen healers is ook prettig. Je kunt ervaringen uitwisselen en kennis maken met nieuwe mensen en methodes. Zo sta je niet alleen en kun je ook zelf “groeien”.

De eerste keer bespreken we of we de bijeenkomsten willen starten met het delen van een methode en/of healing door iemand uit het netwerk.
De avond is een keer per maand op een wisselende avond. Graag van te voren aanmelden via mail. Zie voor data rooster onderaan.

Datum: donderdag 15 februari
Tijd:  van 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: bijdrage 3 euro voor thee, koekjes en chocolade.
Locatie: Centraal wonen Het Punt, Leeuweriksweide 144, Wageningen
Aanmelden: Antoinette Heij: antoinette@happiness4all.nl

Vervolgdata: dinsdag 13 maart / maandag 16 april / woensdag 16 mei / donderdag 12 juni / maandag 9 juli / augustus vakantie / woensdag 12 september / donderdag 11 oktober / dinsdag 13 november / – maandag 10 december