Geluksdag 2015

Filmpje van weer een geslaagde Geluksdag 2015!

Klik hier!

 

Het thema was “Perspectief”.voorkant magazine 2015

Door op onderstaande link te klikken kun je het magazine lezen.
magazine happiness4all 2015


poster Geluksdag 2015
De jaarlijkse Geluksdag van Happiness4all werd gehouden op zondag 1 november 2015 van 11.00 – 17.00 uur in Scholengemeenschap Pantarijn, Hollandseweg 11 in Wageningen.

Het thema van de lezing ging over het jaarthema van Happiness4all: Perspectief.

Onze gastspreker was : Willem Glaudemans

Willem GlaudemansLezing Willem Glaudemans : In het perspectief van liefde

Willem Glaudemans is bekend als spreker, schrijver en ontwikkelaar van Het Talentenspel. Hij schreef diverse dichtbundels en boeken als: Reis van de Ziel, Boek van Vergeving, Boek van de Levensmissie. Zijn laatste boek is getiteld: Boek van de Universele Wetten. Hij werd bekend door de vertaling van de gnostische en vroeg-christelijke teksten, de Nag Hammadi-Geschriften, en hij voerde het eindredacteurschap van de vertaling van Een cursus in wonderen.

Lezing – In het perspectief van Liefde: Je perspectief bepaalt hoe je naar de dingen kijkt. En zo bepaalt je blik ook weer je ervaringen. En met die ervaringen bouw je je wereld op. Je kunt dus zeggen dat je perspectief je werkelijkheid schept. Volgens Een cursus in wonderen zijn er in wezen maar twee perspectieven, twee manieren om naar je wereld te kijken: met liefde of met angst. Die twee sluiten elkaar wederzijds uit. Een wonder noemt de Cursus een omslag in onze waarneming, waar we eerst met angst en ego naar dingen keken, kunnen we nu met liefde naar hetzelfde kijken en zien we het onder onze ogen veranderen. Dus het goede nieuws is dat we steeds kunnen kiezen, zodat het niet de wereld is die onze blik bepaalt. In deze lezing zal er kort worden stilgestaan bij Een cursus in wonderen, maar gaan we vooral met elkaar kijken naar ons perspectief op concrete zaken in ons leven en hoe we dat kunnen veranderen, als we dat wensen. Dat kan letterlijk nieuwe perspectieven openen. Verwacht een wonder.

Naast deze lezing kon je deelnemen aan inspirerende workshops. En natuurlijk was er ook op onze Geluksmarkt weer van alles te beleven: ontspannende (stoel)massages, korte coachingsgesprekken om inzicht te krijgen in werk of leven, astrologie consulten, healings en Blessings, aura fotografie, maar ook telepathische consulten, informatie over Ayahuasca en natuurlijk zijn er boeken en mooie, helende mineralen, sieraden en nog veel meer te koop. De catering op deze dag was duurzaam en biologisch.
We sloten de dag om 16.45 af met een drumcirkel onder leiding van Jan-Willem ter Balkt van Witte Wind.

Klik HIER wat het Programma van de Geluksdag was

 voorkant programmaboekjeFor our foreign friends:  Some of the workshops were also given in English.

You will find HERE what our programme was


De nagekomen Standhouders waren:

Wollen sprookjes – Jolette Hermeler  wollensprookjes@blogspot.nl ; wollensprookjes@gmail.com
Met heel veel liefde maak ik engelen, elfjes en andere figuurtjes van zachte merino lontwol en zijde
voor ondersteuning, heling en bescherming. Ook geef ik regelmatig workshops.
Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel(en). Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op de ziel.

Ouderschap coaching – Yvonne van Uden  www.yvonnevanuden.nl
Ouder zijn van vanuit wie je bent maakt stevig en is leuker.  Eigen antwoorden vinden door met een andere blikrichting te kijken want je hebt vaak meer in huis dan je denkt.

Lang leve groente!
Geluk is een gevoel, maar je moet dat gevoel natuurlijk ook te eten geven. In ons boek “Vlees is dood, lang leve groente” vertellen we je daar alles over!
http://langlevegroente.nl/geluksdag

De Tempelaer, Biodynamische Houtbewerking en Tempelbouw – Koen Sweelssen en Mariëtte Bors,
Op de Geluksdag zullen we via demo’s en inspiratiesessies zichtbaar en voelbaar maken wat we doen met hout en waarom dat kan. Kom het zelf ervaren.
www.tempelaer.nl

Mannaz de Witte Tara. Praktijk voor Heling en wel-Zijn
Meer dan 25 jaar healen, readen, regressie, kinesiologie. Daarnaast natuurgeneeskunde, edelsteen/licht/frequentie lampen en de Asyra. Lichaam, ziel en geest in een holistische therapievorm. mannazdewittetara@hotmail.nl