Boek: Het mysterie Salomo van Hanneke Bouma

Hoe doe je dat? Een nieuwe wereld scheppen?
Het boek is een “trancereisverslag” en gaat over het contact met de ‘koning Salomo’. Hij neemt ons mee in zijn verwerkelijkte ‘gouden’ wereld. Een geïnspireerde realiteit die door hem en de koningin van Sheba ingevoegd is voorkant salomo fotoin ons bewustzijn.

Naast dat hij vertelt over zijn leven, legt hij vele mysteriën uit. Zoals de mysteriën van leven en dood, van macht en onmacht en hoe daar een weg uit te vinden is. Ook vertelt hij over de Levende Tempel, over het ontstaan van engelen, over onze geschiedenis, over buitenaardse beïnvloeding en over de manipulatie in ons bewustzijn. Maar belangrijker nog, hij vertelt over hoe het vrouwelijke en het (oer)moederlijke bewustzijn in de greep gehouden wordt en hoe belangrijk het is balans te scheppen tussen de polariteiten van het leven, zodat we onze eigen originele potentie kunnen activeren.

In de nieuwsbrief van Era-Nova van 29-5-2015 schrijft Jan Wicherink: “In deze nieuwsbrief bevelen we de nieuwe titel van Piramidions ‘Het mysterie Salomo’ van Hanneke Bouma aan. Hanneke heeft dit boek doorgekregen in een trance. In haar trance wordt haar een wonderlijke spirituele wereld getoond waarin ze rondgeleid wordt door de mythische Bijbelse koning Salomo. Salomo neemt haar mee op reis in zijn wereld en onthult haar al zijn geheimen. Het is een ontdekkingsreis zoals vrijmetselaars die al eeuwenlang afleggen, bepakt met dezelfde vragen op zoek naar de antwoorden rond deze raadselachtige figuur, koning Salomo.

Overal te verkrijgen. 
Prijs: €20,95. In de praktijk van Hanneke: €20,00.

mannazMannaz – De Witte Tara
Praktijk voor heling en wel-Zijn
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen

mannazdewittetara@hotmail.nl