Huren voor je eigen activiteit

Regels voor gebruik van Duivendaal 7

Duivendaal 7 biedt ruimte aan activiteiten op het gebied van persoonlijke groei, ontmoeting, welzijn en creativiteit. In het gebouw zijn drie grotere ruimtes: achter een ruimte van ruim 60 m2, aan de voorkant een ruimte van een kleine 40 m2, en bij de hoofdingang een ruime keuken, waar je ook met een groep kunt zitten. Daarnaast zijn er twee toiletten en een garderobe. Het gebruik van Duivendaal 7 gebeurt op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Als je de ruimte huurt, krijg je de sleutel, zet zelf thee en koffie, richt de ruimte in en laat alles na afloop weer goed achter.

Reserveren
Als huurder kun je zelf datum en tijdstip in de agenda van Duivendaal 7 plannen. Daarvoor moet je eerst toegang krijgen tot de reserveringsagenda. Stuur hiervoor een e-mail naar Nicky Boering via nicky.boering@gmail.com. Je krijgt dan zo snel mogelijk een mail met de link naar de agenda en een instructie hoe je de agenda kunt invullen. Als je liever wilt dat Nicky voor je reserveert, neem dan contact op via nicky.boering@gmail.com of telefonisch 06 401 900 36. Er zijn twee ruimtes te huur. Omdat de kleinere ruimte binnendoor alleen toegankelijk is door de grote ruimte en omdat de ruimtes tegen elkaar aanliggen en dus iets geluid doorgeven, is het niet voor alle activiteiten mogelijk dat beide ruimtes tegelijk in gebruik zijn. Als je de kleinere ruimte huurt en de grote is ook in gebruik, ga je buitenom naar keuken en toiletten. Geef bij je reservering door welke ruimte je gebruikt en of de andere ruimte daarnaast nog beschikbaar is. Dus als je alleen je naam en activiteit invult, reserveer je het hele gebouw. 

Duivendaal 7 is per dagdeel (ochtend van 8 tot 13 uur, middag van 13 tot 18 uur, avond vanaf 18 uur) te huur voor de volgende prijzen:

 

grote ruimte

kleine ruimte

beide ruimtes

1 dagdeel

55,00

45,00

65,00

2 dagdelen (zelfde dag)

100,00

80,00

110,00

3 dagdelen (zelfde dag)

130,00

100,00

150,00

In de prijs is inbegrepen koffie/thee (tot 20 personen en zelf zetten) en het gebruik van de aanwezige voorzieningen. Boven de 20 personen zijn de extra kosten € 1,- per persoon en per dagdeel. Dit is excl BTW voor bedrijfsmatige huur.
Voor particuliere huur, dus zonder btw, wordt elk bedrag met € 5,- per dagdeel verhoogd.

Annulering
Tot uiterlijk één week voor de datum van reservering kun je nog kosteloos annuleren, daarna betaal je de normale prijs. Voor Happiness4all klaver 4 leden geldt een kortingsregel:van € 5,50 voor maximaal twee dagdelen per maand..

Factuur
Eens per maand krijg je een factuur toegestuurd voor de gereserveerde dagdelen.

Voorzieningen
In Duivendaal 7 is aanwezig:

  • Kopjes/glazen voor minstens 60 personen, borden/bestek voor 12 personen, koffie/thee/waterkannen, theedoeken e.d.
  • Koffie, thee, bambu, suiker, koffiemelk, waxinelichtjes
  • In de keuken twee half ronde tafels plus 9 stoelen, koelkast
  • In de grote ruimte een tafel van 80 x 160 cm, vaste lange bank langs de muur, muziekinstallatie
  • In de kleine ruimte 8 stoelen, 6 tafels van 74 x 74 cm, een kuipstoel, muziekapparaat
  • 24 klapstoeltjes en inklapbaar bankje
  • 1 flipover met papier
  • voor 8 personen matjes, dekens, dekentjes en kussentjes om op de vloer te werken
  • behandeltafel (wel zelf handdoeken meenemen)

Sleutel en gebruik
Voor sleutel en gebruik kun je contact opnemen met Nicky Boering via nicky.boering@gmail.com of telefonisch 06 401 900 36. 

Parkeren
Vooralsnog kun je vrij parkeren op de parkeerplaats achter Duivendaal 7, te bereiken via de ingang van Costerweg 50. Als het goed is gaan de slagbomen vanzelf open, maar houd er rekening mee dat dit niet het geval is. Verder zijn de parkeerplaatsen Duivendaal, tegenover theater Junushoff, en daarnaast Straelenstoren in de buurt. Dit is betaald parkeren, maar na sluitingstijd van winkels is het gratis. Kijk voor een routefilmpje naar Duivendaal 7 op Locatie.

Informatie over je activiteit
Het is de bedoeling dat je zelf zorg draagt voor het bekend maken van je activiteit via je eigen kanalen. Daarnaast kun je gebruik maken van de mogelijkheden die Happiness4all biedt aan haar klaver 4 leden, zoals de Nieuwsbrief en de Agenda van de website. 
Hiervoor stuur je je tekst volgens het format naar agenda@happiness4all.nl
De Nieuwsbrief van Happiness4all komt eens in de maand uit. Voor het neerleggen van flyers en ophangen van posters in Duivendaal 7 neem je contact op met Nicky.

Vragen
Voor verdere vragen, neem contact op met Nicky Boering: nicky.boering@gmail.com of tel 06 401 900 36.