Informatie Happiness Festival

LAATSTE INFORMATIE VOOR BEZOEKERS HAPPINESS FESTIVAL

Nog even en dan is het eindelijk zover! Zondag 3 juni van 11:00 – 16:30 uur vindt het Happiness Festival plaats aan de Haagsteeg 4 in Wageningen. Wij kijken ernaar uit om je daar te zien!!
Om goed voorbereid naar het festival te komen, vind je hierbij de laatste informatie.

Betalen

Helaas kan er niet met pin worden betaald op het festival. Het is dus van belang dat je contant geld meeneemt. De entree is €3,- , de ToffeToverTent voor de kinderen €1,- en de prijzen van food&drinks zijn maximaal €5,- per stuk. Met een workshop of andere activiteit meedoen, kost maximaal €10,- per persoon.

Indien je met de auto of fiets komt, verzoeken wij je onderstaande aanwijzingen voor parkeren te respecteren zodat hulpdiensten en omwonenden geen hinder ondervinden tijdens het Happiness Festival.

Voor fietsers

Bij aankomst op Haagsteeg 4 plaats je je fiets op de daarvoor aangegeven plekken. Belangrijk is vanwege de bereikbaarheid voor hulpdiensten en omwonenden dat de fietsen binnen de daarvoor aangegeven vakken geplaatst worden.

Parkeren

Parkeren aan de Haagsteeg is NIET toegestaan. De Haagsteeg moet vrij blijven vanwege de hulpdiensten en omwonenden. Parkeren is mogelijk in de wijken er omheen. Ook is parkeren mogelijk in het Agro Business Park aan de andere kant van de Kortenoordallee.

Openbaar vervoer

Met bus 84 en 88 reis je naar Wageningen Ooststeeg. Je bent dan ± 500 m verwijderd van het Happiness Festival. Vanaf de bushalte loop je richting de Ooststeeg en gaat rechtsaf. Meteen daarna weer rechts. Je bevindt je nu op de parallelweg van de busroute. Je passeert het café Onder de Linden. Daarna passeer je de straten Leeuweriksweide en Haagsteeg/Elstar. Vervolgens zie je het terrein van Haagsteeg 4 aan je linkerhand liggen.

Voor minder validen

Het terrein zelf is toegankelijk voor minder validen. Een toiletbezoek is mogelijk na het betreden van het gebouw. Het gebouw heeft 8 treden naar de ingang en een verhoogde drempel bij de deur. Je dient hiermee rekening te houden.

Auto

Vanaf de A12 neem je de afslag Wageningen. Bovenaan de afslag bij de verkeerslichten linksaf. Bij de derde verkeerslichten (grote kruising) rechtsaf. Dit is de Nijenoordallee. Vervolg de weg. Bij de derde verkeerslichten ga je linksaf. De eerstvolgende afslag links is de Ooststeeg. Wanneer je de Ooststeeg opdraait en direct daarna rechtsaf gaat ben je op de Haagsteeg. Echter, je mag aan deze weg niet parkeren. Zie verder de aanwijzingen bij parkeren.