Zaterdag 16 juni – Transformeer je leven met Soul Body Fusion® in  Arnhem-Zuid (Driel)

profielfoto-klein

Mijn naam is Arno van Dijk en ik geef sessies en workshops Soul Body Fusion®. Met deze energetische techniek wordt gewerkt met Zielsenergie. Nadat je in de workshop geleerd hebt om je hier op af te stemmen kun je een leven gaan ervaren met meer Flow, Blijheid en een hoger bewustzijn.

Ook kun je het toepassen op kinderen, dieren en volwassenen. Live en op afstand.

Op mijn website staan korte video’s van mensen die de workshop hebben gedaan en die vertellen over het wonderlijke effect op hun leven en op de mensen die ze ermee geholpen hebben. Ook vind je er andere data als je deze dag niet kunt.  Een vooropleiding is niet nodig, iedereen kan het leren.

Datum:16 juni  (andere data en info op www.urpichai.nl).
Tijd: 14:00-17.00 uur
Locatie: Arnhem-Zuid (Driel)

Zaterdag 16 juni                       Arnhem-Zuid (Driel) Alleen voor HBO Therapeuten (leden van de BATC, NVST, VVET, VBAG en LVNG krijgen studiepunten voor deze dag)
Zondag 17 juni                        Arnhem-Zuid (Driel) in een yurt!
Zondag 8 juli                            Arnhem-Zuid (Driel) in een yurt!
Zondag 15 juli                          Arnhem-Zuid, groeimiddag van 14.00 – 17.00 voor mensen die al Soul Body Fusion practitioner zijn. Uitwisseling van ervaringen en je geeft en ontvangt een Soul Body Fusion sessie. Kosten € 79,-.
Zondag 2 september             Arnhem-Zuid (Driel) in een yurt!
Zaterdag 8 september           Arnhem-Zuid, groeimiddag van 14.00 – 17.00 voor mensen die al Soul Body Fusion practitioner zijn. Uitwisseling van ervaringen en je geeft en ontvangt een Soul Body Fusion sessie. Kosten € 79,-.

De workshops in Goes worden gegeven bij Centrum Westlicht, de workshops in Breda worden gegeven bij Centrum Zuiderlicht. (tenzij anders aangegeven)

De bijdrage voor de workshop is:

€ 121,- incl. btw voor particuliere deelname
€ 121,- excl. btw voor zakelijke deelname

€ 95,- incl. btw voor fulltime studenten**
€ 95,- incl. btw voor mensen met een (gezins)inkomen op of onder bijstandsniveau