Netwerk: Shiatsu-Wageningen

Vind diepe ontspanning

Sinds 2005 werkzaam als Shiatsu Therapeut. Het is mijn passie om mensen te laten ontspannen en de kracht in zichzelf te ontdekken. Ik doe dit door middel van: Shiatsu, Orgaanmassage, EFT (Emotional Freedom Techniques), Baarmoederopstellingen, ontspannings-massage en workshops.

In mijn praktijk krijg ik veel mensen die al in de baarmoeder trauma’s hebben opgelopen.

Verreweg het grootste deel van ons gedrag en onze emoties die we als volwassene hebben, valt terug te voeren op de manier waarop ons leven bij conceptie ontstond, hoe ons leven in de baarmoeder eruitzag, en hoe we geboren zijn. Basis patronen worden al aangelegd bij de foetus, was je moeder gespannen dan ben jij in de basis ook vaak gespannen zonder dat je het bewust bent.

Wat weet je over je eigen conceptie? Je vader had liever een zoon gehad? Of had je eigen moeder doodsangsten tijdens de zwangerschap of nog erger je was niet gewenst? Er is een abortus gepleegd of een kindje is dood geboren. Het kan dan zijn dat dit een zwangerschap in de weg staat.

Hoe kun je dit helen? Door het naar het bewustzijn te brengen. Door deze mensen te vertellen dat hun levensloop beïnvloed of zelfs bepaald is door de omstandigheden in de baarmoeder en hun geboorte. Deze kennis en bewustzijn kunnen veel helderheid en hernieuwde verbinding met jezelf brengen, hierdoor kan de spanning zich ontladen.

Er is veel dat je nog kunt doen om te herstellen van dingen die gebeurd zijn rondom je eigen geboorte, maar ook voor, tijdens en na de geboorte van je kind. In mijn praktijk help ik mensen deze trauma’s en/of spanningen te ontladen door middel van shiatsu, orgaanmassage en een baarmoeder opstellingen. In een baarmoeder opstelling ga je in gedachten terug naar de tijd in de baarmoeder en doordat je dit doet komen vaak de spanningen en/of angsten terug die je daar beleefd hebt. Terwijl dit gebeurd ga ik de spanning ontladen. Mensen merken na een opstelling dat ze dieper kunnen ademhalen, zich vrijer voelden, beter met stress om kunnen gaan.

Voor meer informatie over mijn werk of workshops zie:
www.shiatsu-wageningen.nl