Nieuwe lessenserie Kundalini Yoga najaar 2017

Kundalini Yoga lessen zijn veelzijdig, inspirerend en effectief. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met meditaties, mantra (helende klanken) en ademtechnieken. Door deze speciale aandacht voor de adem maak je gemakkelijk contact met je innerlijke wereld en levenskracht. Je lijf wordt soepeler, je voelt je lichter en ontspannen en de drukte in je hoofd verdwijnt. Regelmatige beoefening verbetert o.a. je stressbestendigheid, energiepeil, slaap, stemming, spijsvertering en bloeddruk.

Iedere les staat een thema centraal. In het nieuwe yogaseizoen, van 21 augustius t/m 22 december maken we een reis langs de 8 chakra’s. Chakra’s zijn centra van bewustzijn.  Het zijn energie knooppunten in ons lichaam die een direct en duidelijk waarneembaar effect hebben op ons dagelijks leven. Ieder chakra beïnvloedt bepaalde levensgebieden, lichaamsfuncties en delen van je lichaam. In de lessen leer je de energie van ieder chakra in je eigen lichaam te herkennen en in balans te brengen.

Kom kennismaken met Kundalini Yoga tijdens de gratis open lesweek van 28 augustus t/m 1 september. Meld je aan door een mail te sturen naar info@kundaliniyogawageningen.nl

Rinske Frederiks geeft Kundalini Yoga op maandagochtend en –avond, woensdagavond en vrijdagochtend. Ramón Eikenaar geeft Kundalini Yoga voor mannen op donderdagavond.

Datum en tijd: 21 augustus t/m 22 december (zie lestijden op de website)
Plaats: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen
Zie voor meer informatie: http://kundaliniyogawageningen.nl