Nieuws & activiteiten

Een kort overzicht van alle activiteiten vind je in de agenda.

Zondag 20 augustus – “Opstellingen met de Ziel”

Een workshop opstellingen van de Ziel kan je inzicht geven in patronen die normaal gesproken verborgen blijven Het kan je helpen inzicht te krijgen in jezelf, waarom bepaalde dingen gebeuren in je leven. Maar ook in persoonlijke relaties, werk of familieproblemen. Opstellingen helpen deze op te lossen of in een heel ander daglicht te zien.. 
 
We gaan op zoek naar een positieve uitwerking voor eenieder. Wat zich in het familiesysteem afspeelt, kan niet worden bedacht. Het laat zich zien en horen. 
Workshops zijn toepasbaar in groepen en op individueel niveau. 
We werken met individuele vraagstukken met betrekking tot. familie, relaties, het contact met je Ziel en ziekten.

Verzorgd door: Lotus4health, Marian Coelet  www.lotus4health.com
Locatie
: Paul Gabrielstraat 54, Ede
Tijd: 14 -16 uur
Kosten: 25 euro
Aanmelden: 0642334465 of lotus4health.ede@gmail.com

Zondag 20 augustus – Transformeer je leven met Soul Body Fusion® in Arnhem-Zuid (Driel)

profielfoto-klein

Mijn naam is Arno van Dijk en ik geef sessies en workshops Soul Body Fusion®. Met deze energetische techniek wordt gewerkt met Zielsenergie. Nadat je in de workshop geleerd hebt om je hier op af te stemmen kun je een leven gaan ervaren met meer Flow, Blijheid en een hoger bewustzijn.

Ook kun je het toepassen op kinderen, dieren en volwassenen. Live en op afstand.

Op mijn website staan korte video’s van mensen die de workshop hebben gedaan en die vertellen over het wonderlijke effect op hun leven en op de mensen die ze ermee geholpen hebben. Ook vind je er andere data als je deze dag niet kunt.  Een vooropleiding is niet nodig, iedereen kan het leren.

Datum: 20 augustus  (andere data en info op www.urpichai.nl).
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Arnhem-Zuid (Driel)

Zondag 20 augustus                    Arnhem-Zuid (Driel)
Vrijdag 25 augustus                     Arnhem-Zuid, voor BATC/VBAG/LVNG/VVET therapeuten
(Zie bijscholing)
Zondag 27 augustus                    Beekbergen (Centrum Bronkracht)
Zaterdag 7 oktober                      Beekbergen
Zaterdag 14 oktober                    Rijswijk
Zaterdag 28 oktober                    Breda
Zaterdag 19 november               Beekbergen

De workshops in Goes worden gegeven bij Centrum Westlicht, de workshops in Breda worden gegeven bij Centrum Zuiderlicht. (tenzij anders aangegeven)

Vrijdagavond 25 augustus – lezing en demonstratie van Mediumschap in Wageningen.

Op deze avond geef ik een lezing over Mediumschap, en geef ik consulten voor belangstellenden. Iedereen kan op deze manier kennismaken met Therapeutisch Mediumschap en Paramedisch Mediumschap. Bij deze manier van werken in de 5e dimensie, kom je snel bij een blokkade of een pijn, die je groei kan belemmeren en waar je last van kunt hebben. We kijken wat een ziekte je heeft te vertellen en waar dit evt. ontstaan is, om het vervolgens te gaan transformeren.
Ook komen we vaak terug in vorige levens. Regelmatig zijn er ook dierbaren met boodschappen, die je inzichten kunnen geven. Er kunnen entiteiten worden weggehaald, maar zij hebben ook altijd een leerzame boodschap voor je. En nog veel meer! We laten die avond gebeuren wat er gebeuren mag. Maar wat vooral belangrijk is, dat je zelf kunt ervaren wat voor bijzondere dingen je met Mediumschap kunt doen en van dichtbij diepgaande transformaties kunt meemaken. 
Bij de Spirituele & Intuïtieve Academie, ben ik docent Mediumschap & Trance Healing, Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap en Trance Mediumschap.
Zie ook www.karlistafontijn.nl. 
Locatie:  Duivendaal 7 te Wageningen
Tijd: de avond is van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Entree: € 7,50 .
Graag vooraf even aanmelden bij karlistafontijn@gmail.com

EFT voor kinderen; nu ook als onderdeel bij een sessie van La Faye

h4alldecHet loslaten van negatieve gevoelens, herinneringen of angsten via EFT is een snelle manier voor kinderen om weer goed in hun vel te komen zitten. Met EFT ( Emotional Freedom Technique) ben je in staat om negatieve energie of gevoelens die je ergens in je lijf hebt vastgezet los te laten. Het is heilzaam voor kinderen die op school niet volledig presteren of voor kinderen met angsten en nare herinneringen.

Door het tegelijkertijd kloppen op de uiteinden van bepaalde meridianen, het oproepen van het vervelende gevoel en het uitspreken van de bijbehorende overtuigingen wordt de koppeling tussen de herinnering en de fysieke reactie ontkoppeld. De resultaten zijn bijzonder! Lees verder www.lafaye.nl/nieuws

Datum: op afspraak
Kosten: E45/E55,-
Locatie: Praktijkruimte La Faye: Graspieperweide 22, Wageningen
Meer info en aanmelding: Femke Delen 06 40499397. info@lafaye.nl www.lafaye.nl

femkeBij La Faye ontwikkel je zelfvertrouwen, maak je contact met je lijf en gevoel, leer je omgaan met je (hoog)gevoeligheid /gevoelens en/of vind je een nieuwe richting in je werk/leven. Je gaat ontdekken wie je bent en wat je wilt. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig.

Telefonische coaching en healing op afstand

De natuur op aarde als voorbeeld, groei, bloei en verandering, afbreken en weer opbouwen, een doorgaand proces. 

Sinds 25 jaar ben ik actief in het ontdekken wat wij mensen allemaal creëren in de loop van ons leven hier. Deze inzichten hebben mij nu doen besluiten dit te willen delen met degenen die ervoor open staan. 

Doordat ik heb gemerkt dat er veel mensen zijn die zich prettig voelen bij laagdrempelige coaching via telefoon of andere moderne makkelijke manieren van contact, is dit de wijze waarop ik te werk ga.  

Samen met jou ga ik graag op zoek naar een passende manier om meer overzicht in jouw leven te krijgen. De middelen waarvan ik me bedien zijn behalve het aanleggen van een structuur in het besprokene ook bijvoorbeeld Reiki afstandshealingen en New Paradigm Multi-Dimensional Transformation. Doordat ieder mens uniek is en beschikt over een vrije wil gebeurt alles uiteraard alleen in overleg en met instemming van degenen die zich openstellen. 

Marc Kemp
0614445810
mkeorama@gmail.com

Maandag- en Woensdagavond – Weer Fit Met Yoga

Wanneer?
Vanaf nu tot eind juni: je bent altijd welkom voor een proefles of om de rest van de cursus mee te doen.

Voor wie?
De ‘Weer fit met yoga’ lessen zijn speciaal bedoeld voor iedereen die zijn of haar lichaam weer fit wil maken. Als je voorzichtig wilt opbouwen is dit jouw les. Voor als je niet per se lenig of sterk bent maar toch de voordelen van yoga wilt ervaren.
Ook mensen met blessures of rugklachten zijn welkom. Daarnaast zijn deze lessen fijn voor mensen die fit zijn, maar niet zo’n fysieke uitdaging hoeven. Dus mensen die yoga gewoon willen gebruiken voor hun ontspanning. 

Wat?
We doen lichte hatha yoga houdingen met veel aandacht voor hoe deze voelen. Er is altijd een tussenhouding  of alternatieve houding mogelijk. Deze zullen we ook doen, zodat je altijd de yoga af kunt stemmen op jouw lichaam. Je lichaam wordt langzaam soepel en sterk. Je leert ook om stress af te voeren. Zowel op fysiek als op mentaal niveau ga je meer balans voelen.

Verzorgd door: Andere Boeg
Locatie: Schip Andere Boeg, Pabstsendam in Wageningen (Rijnhaven, stadskant)
Tijd: 19:15 uur
Kosten: proefles € 5,-. Cursus van 16 lessen € 137,-; later instromen kan, kosten naar rato.
Aanmeldeninfo@andereboeg.nl
Meer informatiehttps://andereboeg.nl , ivm zomerperiode, raadpleeg de site https://andereboeg.nl/yoga-wageningen/
Volgende data: zie links voor zomerprogramma

Dinsdag 22 augustus – Rode Tent bij Nieuwe Maan

Duizenden jaren geleden kwamen vrouwen al samen in tenten rond Nieuwe Maan. Hier werd lief en leed gedeeld, rituelen uitgevoerd, verhalen verteld, kennis rond geboorte, leven en dood gedeeld, gezongen en zusterschap ervaren.
De Rode Tent is nu een plek voor alle vrouwen van alle leeftijden, van allerlei afkomst, met allerlei beroepen, met welke huidskleur dan ook. De Rode Tent is een warm aangeklede ‘women-only’ plek waar vrouwen samenkomen en waar even niets hoeft. Er wordt gepraat, gezwegen, gelachten, gehuild, geknuffeld, gedanst, gemediteerd en gemasseerd…. Heel veel kan, en niets moet. Er alleen maar zijn is ook prima.
We delen de verhalen van ons leven en luisteren zonder oordeel en met respect voor elkaar. Er zijn geen oplossingen of adviezen. Je wordt gehoord en gezien. Dat is helend.

Elke nieuwe maan wordt de praktijk van Witte Wind omgetoverd in een Rode Tent en waan je je even in een andere wereld.

Om 19.00 ben je welkom om elkaar te begroeten, een kopje thee te drinken en te socializen. Tegen 19.25 gaat de deur dicht, want we beginnen om 19.30.
Geef je op tijd op, want er zijn beperkte plaatsen (max 14)

Verzorgd door: Caroline Sleurink – Witte Wind  http://wittewind.com/
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Witte Wind, Morel 9 (achterom) Wageningen
Kosten: € 7,50  Als dat voor jou teveel is, neem dan even contact op. Het moet voor iedere vrouw mogelijk zijn om een Rode Tent te bezoeken. We vinden dan vast een andere oplossing.
Aanmelden: caroline@wittewind.com of op 06 – 2066 2918
Meer informatie: Neem een lekker zitkussen mee en paar dikke sokken een dekentje om het je comfortabel te maken.
Volgende data: 20 sept, 20 nov, 19 dec

Nieuwe lessenserie Kundalini Yoga najaar 2017

Kundalini Yoga lessen zijn veelzijdig, inspirerend en effectief. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met meditaties, mantra (helende klanken) en ademtechnieken. Door deze speciale aandacht voor de adem maak je gemakkelijk contact met je innerlijke wereld en levenskracht. Je lijf wordt soepeler, je voelt je lichter en ontspannen en de drukte in je hoofd verdwijnt. Regelmatige beoefening verbetert o.a. je stressbestendigheid, energiepeil, slaap, stemming, spijsvertering en bloeddruk.

Iedere les staat een thema centraal. In het nieuwe yogaseizoen, van 21 augustius t/m 22 december maken we een reis langs de 8 chakra’s. Chakra’s zijn centra van bewustzijn.  Het zijn energie knooppunten in ons lichaam die een direct en duidelijk waarneembaar effect hebben op ons dagelijks leven. Ieder chakra beïnvloedt bepaalde levensgebieden, lichaamsfuncties en delen van je lichaam. In de lessen leer je de energie van ieder chakra in je eigen lichaam te herkennen en in balans te brengen.

Kom kennismaken met Kundalini Yoga tijdens de gratis open lesweek van 28 augustus t/m 1 september. Meld je aan door een mail te sturen naar info@kundaliniyogawageningen.nl

Rinske Frederiks geeft Kundalini Yoga op maandagochtend en –avond, woensdagavond en vrijdagochtend. Ramón Eikenaar geeft Kundalini Yoga voor mannen op donderdagavond.

Datum en tijd: 21 augustus t/m 22 december (zie lestijden op de website)
Plaats: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 in Wageningen
Zie voor meer informatie: http://kundaliniyogawageningen.nl

Dru Yoga: Ontspan en ervaar emotioneel evenwicht!

Dru yoga is een zachte en helende vorm van yoga, en wordt ook wel yoga van het hart genoemd. In de les doen we bewegingen waarin je je steeds dieper kunt verbinden met jezelf. Door de bewegingen met zachtheid en liefdevolle aandacht te maken ga je steeds meer ontspannen in jezelf. Je ervaart emotionele veerkracht en verbind je met het licht, de stilte en de wijsheid van jouw hart. 

In de lessen gaan we aan de slag met yogaseries, houdingen, ademoefeningen, visualisaties en mudra’s. Met vloeiende bewegingen en energieseries, stromen spanning, stress en stijfheid weg. Je krijgt meer rust in je hoofd: lichaam, emoties en geest komen in balans. De yoga is geschikt voor iedereen, los van lichaamsbouw, lenigheid of conditieniveau. Er zijn aanpassingen om binnen jouw eigen mogelijkheden je grenzen te verkennen.  

Lestijden 

  • Dinsdagmorgen 9.30-10.45 uur
  • Dinsdagavond 19.45-21.00 uur
  • Woensdagmorgen 9.30-10.45 uur
  • Vrijdagmorgen 9.30 tot 10.45 uur

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles! Tussentijds instromen is mogelijk! 

Locatie: Yogacentrum Suniya, Haagsteeg 4 te Wageningen, vrijdag vinden de lessen aan de Industrieweg 19 in Renkum

Informatie: www.esthervaneersel.nl, bel  Esther: 06-28990035 of mail: esther@esthervaneersel.nl
NB Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties (van regio midden) en op feestdagen

Elke woensdag: Inspiratiecentrum Duivendaal 7 in Wageningen

Op de woensdag van 10.00 – 16.00 ben je van harte welkom bij het Inspiratiecentrum Duivendaal 7 in Wageningen.
In de kleine ruimte van Duivendaal 7 vind je informatie over oa. het brede netwerk van Happiness4all.
Op deze dagen kun je gewoon binnen lopen voor informatie over coaching, diverse soorten lichaamswerk, (klank)healing, diverse soorten massage, biodanza en andere disciplines.
Er zijn steeds verschillende deskundigen aanwezig om je meer informatie te geven over wat het Inspiratiecentrum allemaal te bieden heeft.
De grote ruimte van Duivendaal 7 zal gebruikt worden voor eventuele behandelingen, coachingsessie ’s, massages of readings.

Let op: ivm de zomervakantie is het Inspiratiecentrum Duivendaal 7 gesloten van 12 juli t/m 16 augustus!