Netwerk: Praktijk Compassie – Praktijk voor bewustwording – Nanda van Wolfswinkel

Praktijk voor  bewustwording is een praktijk waarbij we op zoek gaan naar de sleutel van datgene wat jou in de weg staat om datgene te doen wat je in je diepste binnenste heel graag wilt doen.

We gaan kijken wat de liefde, vrijheid, verbinding en geluk in de weg staat. We gaan op zoek naar wie jij werkelijk bent.

Veelal zijn we gevormd door de opvoeding, omgeving, cultuur en maatschappij. En dat is goed, alleen is het de vraag of datgene wie we daardoor zijn of dat nog wel van onszelf is. Leven we dan nog, hoe we zelf willen leven? Het vraagt ipv ons naar buiten te richten om ons naar binnen te richten en te voelen. Met het naar binnen gaan zullen we merken dat zelfs ons voelen gemanipuleerd is door allerlei overtuigingen.
En wij denken, handelen, doen van alles vanuit die overtuigingen waarbij we niet realiseren dat we dit doen vanuit iets wat we eigenlijk helemaal niet zijn. Het geeft heel veel innerlijke rust om los te komen van deze overtuigingen. En met een oefening is dit op een heel eenvoudige manier mogelijk. Vanuit ons innerlijk zijn kunnen we van alles creëren en manifesteren. Heb je iets wat je al heel lang graag wilt, alleen lukt het niet om het voor elkaar te krijgen, is het mogelijk om dit te leren van waaruit het je wel kan lukken. Ik ga graag de uitdaging met je aan om dit samen te gaan onderzoeken.

En dan is er nog een andere mogelijkheid. Vind je het nodig om dieper in je eigen proces te gaan en een eigen onderzoek van jezelf in het grotere geheel te gaan ondernemen? Dat je meer inzicht wilt in je galactische bewustwording? Dan wil ik je in datgene ondersteunen en meekijken,-voelen en -lopen waar je tegen aan loopt.

Heb je vragen over jezelf, over jouw bewustwording, over jouw galactische aandeel in het geheel, of wat dan ook? Mail dan naar Nanda van Wolfswinkel van Praktijk Compassie.

Voor aanmeldingen en inlichtingen :
Nanda van Wolfswinkel
Gezichtslaan 4 Leersum
telefoonnummer: 06 19157837
www.prakijkcompassie.nl
info@praktijkcompassie.nl