Lotus 4 Health – Consult & Begeleiding

Mensen inzicht en de leiding over zichzelf geven 

Ik merk als ervaringsdeskundige dat ik anders kijk naar problemen, ze  graag wil oplossen,  Daardoor kan ik duidelijkheid geven in iemands leven en je kan het gelijk toetsen en toepassen.
Sinds 1987 ben ik  daarin gespecialiseerd  in het verwerken van onbegrepen situaties, spanning in relaties zowel privé als werk en het transformeren van trauma”s , stress, verdriet, boosheid, eenzaamheid en leegte in iemands leven. 

Mijn doelstelling is om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groeiproces.
Ben je op dit moment bij een kruispunt beland, dan kan ik je helpen met een heroriëntatie van je leven.

Door beter inzicht en begrip kan je je leven weer in eigen hand nemen en groeien tot een gezond en evenwichtig mens vol zelfvertrouwen. 

Ik ben Marian Coelet,

Sinds 1987 heb ik mijn eigen praktijk als coach. 
Vele mensen heb ik mogen ontmoeten en samen hebben we gewerkt aan een ruimer bewustzijn en een meer  tevreden leven. Talloze workshops en lezingen heb ik met veel plezier mogen geven. 
Tevens ben ik een aantal jaren in west en noord Afrika geweest o.a. als vrijwilligster gewerkt in de gezondheidszorg.
Voor 1987 was ik werkzaam in de verpleging en later in de automatisering. Waar ik cursussen gegeven heb aan gebruikers van computers en opleidingen aan managers en verkopers van grote bedrijven.
Ik heb de opleiding als Bowen Therapeute (http://www.lotus4health.com/bowen-therapie.html) gedaan, een techniek die veel mensen van soms langdurige klachten afgeholpen heeft. 

Je kunt natuurlijk naar mijn website gaan voor meer informatie: www.lotus4health.com

bel me gerust bij vragen 0642334465

warme  groeten Marian
voor meer info: www.lotus4health.com