Zaterdag 1 september: Healing volgens een traditionele geneeswijze uit Peru

De healing is een traditionele Peruaanse behandelmethode van de Q’ero paqo’s uit Peru. De healing bestaat uit 3 delen: een Hoocha-reiniging, een Chumpi-healing en de Banden van Bescherming. De Hoocha-reiniging zorgt ervoor dat alle Hoocha (betekent “zware” energie) uit je systeem wordt gehaald. Deze reiniging is vergelijkbaar met een reiniging met salie.
Daarna volgt de Chumpi-healing, waarbij gewerkt wordt met de Chumpi-stenen op de chakra’s, een diepere healing waardoor blokkades worden gereinigd en de energiestroom van het lichaam herstelt. Na de healing ontvang je de Banden van Bescherming, zodat je beschermd bent voor de Hoocha-energie, waardoor je ook beter bij jezelf en in balans kunt blijven.

Bij de Chumpi-healing en de Banden van Bescherming worden de Chumpi-stenen uit de mesa gebruikt. Mesa betekent medicijnbuidel en is voor de paqo’s (=genezer of priester) een heilig altaar. Chumpi betekent letterlijk ‘riem of band’ en bestaat uit 7 stenen. Ze hebben een bijzondere, heilige kracht met op iedere steen een archetype en zijn verbonden met 7 Apu’s (krachtplaatsen) in de Andes. De drie ringen rond elke uitstulping op de steen vertegenwoordigen de drie werelden van het bestaan: de Boven-, Midden- en Onderwereld.
Samen met bovenstaande tools wordt er gewerkt met de vier Winden, de elementen, de archetypen en belangrijk bij deze healingen de intentie en de adem.
Ik heb de geneeswijze mogen leren van Ñusta Paqo (een vrouwelijke genezer) Doña Marqesa uit Peru.

Wil je een healing ervaren en kan je niet op de aangegeven datum? Neem dan contact met mij op voor een afspraak.

Datum: op een vrijdag of zaterdag
Tijd:
van 11:00 tot 13:00 uur
Locatie en adres: CW Het Punt, Leeuweriksweide 144, Wageningen
Afspraak maken: bij Antoinette via mail info@lila-inspireyourlife.nl 
Voor meer informatie: http://wordpress.lila-inspireyourlife.nl/

Volgende datum: vrijdag 7 september