Vrijdag 12 en 26 januari 2018 – Tweedaagse workshop focussen

Op zoek naar jouw drijfveren? Beter in je vel – Werk met de wijsheid van je lichaam

Heb je weleens gemerkt dat je lichaam bij elke confrontatie, lastig gesprek of stressvolle situatie zich laat ‘horen’? Dán heb je de richtingaanwijzer gevonden om je leven in goede banen te leiden.

Tijdens de tweedaagse workshop focussen geef je aandacht aan je lichamelijke signalen. Je gaat weer in gesprek met jezelf. Dat moeilijke, spannende, stress gevende gevoel ga je niet meer uit de weg; je maakt er juist contact mee. Op die manier leer je jezelf nog beter kennen en merk je dat je met compassie en zonder oordeel naar jezelf kunt kijken. Het geeft je ruimte om nieuwe stappen te zetten.

De eerste dag leer je hoe je beter contact kunt maken met je gevoelens. Ik reik je handvatten aan om beter om te gaan met al die gedachten en gevoelens. Daardoor kan je de volgende stap in je leven zetten. Jouw doel: kalm en krachtig omgaan met moeilijke situaties en gevoelens.

De tweede dag is een terugkomdag. Na een paar weken oefenen in de praktijk en alles laten bezinken, maken we op deze dag de verdiepingsslag. Alles waar je tegen aan bent gelopen kan de revue passeren. Het wordt een praktische dag, waar je nog meer zelfvertrouwen en stevigheid leert ontwikkelen.

Verzorgd door: Praktijk Weerklank

Locatie adres: Ereprijs 10, 6721ZA Bennekom
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Kosten: €240,00
Aanmelden: lida@weer-klank.nl
Tel.: 0318 419484
Meer informatie: www.weer-klank.nl