Woensdag 20 december: Healing volgens een traditionele geneeswijze uit Peru

De healing bestaat uit een Hoocha-healing en het ontvangen van de Banden van Bescherming.
De healing is een traditionele Peruaanse behandelmethode van de Q’ero paqo’s uit Peru. Hoocha betekent “zware” energie.
De healing zorgt ervoor dat alle “zware” energie uit je systeem wordt gehaald. Deze energie kan in de loop van je leven opgebouwd zijn, maar kan ook ontstaan uit alledaagse gebeurtenissen. Denk maar aan de mensen om je heen die van alles bij zich dragen, zoals bijv. irritaties, emoties, zorgen, fysieke klachten, maar ook je eigen zorgen, emoties en frustraties.
Met een Hoocha-healing wordt je energieveld gezuiverd en hersteld, waardoor je je erna weer lichter gaat voelen en je energetisch weer in evenwicht komt.
Daarna ontvang je de Banden van Bescherming, zodat je beschermd bent voor de Hoocha-energie, waardoor je ook beter bij jezelf en in balans kunt blijven.

Bij de Banden van Bescherming worden er Chumpi-stenen uit de mesa gebruikt. Mesa betekent medicijnbuidel en is voor de paqo’s (=genezer of priester) een heilig altaar. Chumpi betekent letterlijk ‘riem of band’ en bestaat uit 7 stenen.
De Chumpi stenen komen uit Peru. Ze hebben een bijzondere, heilige kracht met op iedere steen een archetype en zijn verbonden met 7 Apu’s (krachtplaatsen) in de Andes. De drie ringen rond elke uitstulping op de steen vertegenwoordigen de drie werelden van het bestaan: de Boven-, Midden- en Onderwereld.
Samen met bovenstaande tools wordt er ook gewerkt met de vier Winden, de elementen, de archetypen en belangrijk bij deze healingen de intentie en de adem.
Ik heb de geneeswijze mogen leren van een Ñusta Paqo (een vrouwelijke genezer) uit Peru.

De healing bij Duivendaal 7 is een korte healing, waarbij we alleen de hoocha energie weghalen en de Banden van Bescherming wordt gegeven. Bij een uitgebreidere healing wordt er op een dieper niveau gewerkt, een healing met behulp van de Chumpi stenen. Wil je een uitgebreidere healing ervaren? Neem dan contact met mij op en we maken een afspraak.

Verzorgd door: Antoinette Heij
Locatie en adres
: Inspiratiecentrum Duivendaal 7 in Wageningen
Tijd: woensdag tussen 11:00 en 15:00 uur
Afspraak maken: M: info@lila-inspireyourlife.nl / T: 06-48960949
Voor meer informatie: www.lila-inspireyourlife.nl en www.wordpress.lila-inspireyourlife.nl/
Volgende data