Woensdag 7 maart: Healing volgens een traditionele geneeswijze uit Peru

De healing is een traditionele Peruaanse behandelmethode van de Q’ero paqo’s uit Peru. De healing bestaat uit 3 delen: een Hoocha-reiniging, een Chumpi-healing en de Banden van Bescherming. De Hoocha-reiniging zorgt ervoor dat alle Hoocha (betekent “zware” energie) uit je systeem wordt gehaald. Deze reiniging is vergelijkbaar met een reiniging met salie. Daarna volgt de Chumpi-healing, waarbij gewerkt wordt met de Chumpi-stenen op de chakra’s, een diepere healing waardoor blokkades worden gereinigd en de energiestroom van het lichaam herstelt. Na de healing ontvang je de Banden van Bescherming, zodat je beschermd bent voor de Hoocha-energie, waardoor je ook beter bij jezelf en in balans kunt blijven.

Bij de Chumpi-healing en de Banden van Bescherming worden de Chumpi-stenen uit de mesa gebruikt. Mesa betekent medicijnbuidel en is voor de paqo’s (=genezer of priester) een heilig altaar. Chumpi betekent letterlijk ‘riem of band’ en bestaat uit 7 stenen.
De Chumpi stenen die ik gebruik, komen uit Peru en zijn gezegend door paqo Don Alejandro. Ze hebben een bijzondere, heilige kracht met op iedere steen een archetype en zijn verbonden met 7 Apu’s (krachtplaatsen) in de Andes. De drie ringen rond elke uitstulping op de steen vertegenwoordigen de drie werelden van het bestaan: de Boven-, Midden- en Onderwereld.
Samen met bovenstaande tools wordt er gewerkt met de vier Winden, de elementen, de archetypen en belangrijk bij deze healingen de intentie en de adem.
Ik heb de geneeswijze mogen leren van Ñusta Paqo (een vrouwelijke genezer) Doña Marqesa uit Peru.
Wil je een healing ervaren? Neem dan contact met mij op en we maken een afspraak.

Verzorgd door: Antoinette Heij
Locatie en adres
: Inspiratiecentrum Duivendaal 7 in Wageningen
Tijd: woensdag tussen 13:00 en 15:00 uur
Afspraak maken
: M: info@lila-inspireyourlife.nl / T: 06-48960949
Voor meer informatie: www.lila-inspireyourlife.nl of www.wordpress.lila-inspireyourlife.nl/
Volgende data: 7, 14, 21, 28 maart