Maandag 16 april – Rode Tent bij Nieuwe Maan

Duizenden jaren geleden kwamen vrouwen al samen in tenten rond Nieuwe Maan. Hier werd lief en leed gedeeld, rituelen uitgevoerd, verhalen verteld, kennis rond geboorte, leven en dood gedeeld, gezongen en zusterschap ervaren.
De Rode Tent is nu een plek voor alle vrouwen van alle leeftijden, van allerlei afkomst, met allerlei beroepen, met welke huidskleur dan ook. De Rode Tent is een warm aangeklede ‘women-only’ plek waar vrouwen samenkomen en waar even niets hoeft. Er wordt gepraat, gezwegen, gelachten, gehuild, geknuffeld, gedanst, gemediteerd en gemasseerd…. Heel veel kan, en niets moet. Er alleen maar zijn is ook prima.
We delen de verhalen van ons leven en luisteren zonder oordeel en met respect voor elkaar. Er zijn geen oplossingen of adviezen. Je wordt gehoord en gezien. Dat is helend.

Elke nieuwe maan wordt de praktijk van Witte Wind omgetoverd in een Rode Tent en waan je je even in een andere wereld.

Om 19.00 ben je welkom om elkaar te begroeten, een kopje thee te drinken en te socializen. Tegen 19.25 gaat de deur dicht, want we beginnen om 19.30.
Geef je op tijd op, want er zijn beperkte plaatsen (max 14)

Verzorgd door: Caroline Sleurink – Witte Wind  http://wittewind.com/
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Witte Wind, Morel 9 (achterom) Wageningen
Kosten: Vrije bijdrage maar minimaal € 10,00  Als dat voor jou teveel is, neem dan even contact op. Het moet voor iedere vrouw mogelijk zijn om een Rode Tent te bezoeken. We vinden dan vast een andere oplossing.
Aanmelden: caroline@wittewind.com of op 06 – 2066 2918
Meer informatie: Neem een lekker zitkussen mee en paar dikke sokken een dekentje om het je comfortabel te maken.
Volgende data: woensdag 13 juni zie wittewind.com/agenda