Witte Wind

Witte Wind haalt inspiratie uit diverse sjamanistische tradities van heel de wereld. In onze praktijk bieden we sjamanistisch dieptewerk met klank.

Witte Wind begeleidt je om meer balans in je leven te ervaren. Liefdevol je verleden los te laten zodat ruimte ontstaat voor jou en je eigen ruimte. Je ervaart balans, liefde en kracht. Je staat open voor ongekende mogelijkheden.

Wil jij ook?

  • Leven vanuit je hart
  • Diepe ontspanning
  • Vrede in jezelf
  • Contact met je gevoel
  • Heling en zachtheid

Geef je dan op voor één van onze workshops of vraag een individuele sessie aan via onze website www.wittewind.com/contact

Witte Wind biedt Heling en zachtheid bij individuele klanksessies en energetisch healing werk. Daarnaast organiseren we Klankconcerten, Drumcirkels, Healing Songs, Shamanic Retreats in onze praktijk of op locatie. Ook bij zorginstellingen geven we regelmatig workshops en concerten.

Witte Wind is de praktijk van Jan-Willem ter Balkt en Caroline Sleurink, klankhealers geïnspireerd door sjamanistische tradities.

Jan-Willem is sjamanistisch en energetisch healer en ceremoniebegeleider. Als sjamanistisch healer ervaart Jan-Willem waar de energie heen gaat of niet en waar er gewerkt kan worden aan doorstroming. Jan-Willem ervaart zijn healingswerk als een diepe levensmissie en bron van bewustzijn en liefde.

Caroline is klankhealer en spiritueel coach. Als klankhealer stemt zij zich intuïtief op je af en voelt zij wat er gezongen en gespeeld wil worden voor heling en verbinding. Als spiritueel coach werkt zij met heel haar hart en geeft zij erkenning en ondersteuning aan het innerlijk kind, waardoor er meer ruimte voor zachtheid komt en tegelijkertijd meer kracht en levensplezier.
Caroline werkt o.a. met voice dialoque, stemwerk en drum.
Het werken met zachte vrouwelijke energie geeft haar levensvreugde.

Adres: Witte Wind, Morel 9 te Wageningen
E: info@wittewind.com
W: www.wittewind.com
T:  06 – 546 86 032 (Jan-Willem) of 06 – 206 62 918 (Caroline)