Nellien Klomp

Sinds 2013 woon ik in Bennekom. Daarvoor woonde ik in Griekenland en op verschillende plaatsen in Nederland. Een reiziger dus. Ik ben hooggevoelig en heb daardoor geleerd goed gegrond te zijn. Engelen horen bij mijn leven, net zoals bomen, natuurwezens, draken en andere Licht wezens.

Binnen Vederlicht verzorg ik workshops, consulten, meditaties en lezingen en door energiewerk en healing schoon ik chakra’s en breng ze in evenwicht. Dit alles doe ik in samenwerking met de Lichtwereld.

Multidimensionaal leven
Vanaf 2002 tot 2013 heb ik in Griekenland gewoond. Hier kreeg ik les in communiceren met Engelen en zij zijn uiteindelijk mijn grootste leermeesters geworden. Door hen heb ik kennis gemaakt met verschillende Opgestegen Meesters, draken, dolfijnen, elfen en andere natuurwezens.

De Engelen zijn mijn inspiratoren en adviseurs. Ik vind het ontzettend fijn om met hen samen te werken en deze zuivere Licht energie op Aarde neer te zetten. Verbinding met Engelen lukt alleen als je leeft vanuit je hart. Wat niet wil zeggen dat je je verstand niet hoeft te gebruiken 🙂
Vanuit je hart leven betekent dat je je passie volgt, je ziel, je hoger Zelf. Dit brengt blijdschap en vraagt tegelijkertijd om vertrouwen en lef. Dè overeenkomst met Al dat Is is dat we allemaal energie zijn. Door Lichtwerk tehnieken zorg ik ervoor dat mijn systeem schoon blijft van energieën die niet bij me horen of niet langer nodig zijn en gevuld is met het Licht dat bij me past. Het is een genoegen de kennis en technieken die ik heb geleerd door te geven.

Het is mijn intentie licht te werpen op de invloed van ons energielichaam op onszelf en onze omgeving. Het bewustzijn (Bewust Zijn) hiervan helpt je om je leven vorm te geven, eenheid te creëren.

Opleidingen/trainingen die ik heb gevolgd zijn Poly Energetische Therapie, Hypnotherapie, Egyptian Healing, Acupressuur, Ayurvedische massagetechnieken, Tibetaans Lichtwerk.