Kompassie, Nicoline Roozen

Ik ben een zoeker net als jij. Ik zoek antwoorden op vragen die in mij leven. Ik heb veel antwoorden gevonden, maar er komen steeds nieuwe vragen. Anderen noemen mij rustig, integer, helder. Ik ga graag op avontuur. Zo ben ik in de finale van Het zesde zintuig terecht gekomen.

Er zijn situaties in ons leven waarbij we hulp kunnen gebruiken. Soms zitten we niet lekker in ons vel en worstelen we met negatieve emoties. Of onze relaties ons werk, of onze gezondheid  vragen aandacht. In al dit soort gevallen kan je bij mij terecht voor hulp, want daar ben ik goed in. Als je ‘gewoon’ nieuwsgierig bent naar wat ik je te vertellen heb met mijn helderziendheid ben je ook meer dan welkom.

WAT VOOR EEN HULP DAN?

Ik kan je in een reading meer inzicht geven in wat er speelt in je leven. Je bewustzijn over jezelf en je leven groeit en dat kun je gebruiken in je leven en de keuzes die je maakt.

Bij een healing werk ik met mijn handen en laat ik je energie krachtiger stromen doordat ik blokkades ophef..
In een sessie combineer ik vaak healing en reading. Als je komt hoef je nog geen keuze gemaakt te hebben.

Voor meer informatie: https://www.kompassie.eu/