Healing Circle

Datum/Tijd
16 mei 19:30 - 22:00

Locatie
Centraal Wonen Het Punt Leeuweriksweide 144 6708 LM Wageningen


Nieuws van Happiness4all

Eerstvolgende Healing Circle op donderdag 16 mei van 19:30 tot 22:00 uur!

De Healing Circle is bedoeld voor mensen die actief zijn met healing, reading, therapie en coaching in allerlei vormen. Omdat we weten hoe prettig het is om healingen (in welke vorm dan ook) te geven en te ontvangen, is de Healing Circle op gericht.

De Healing Circle, voorheen Healercircle, is begonnen als een onderlinge uitwisseling tussen healers.
Inmiddels is de Healing Circle niet meer alleen voor healers, maar uitgegroeid tot een platform voor ook readers, therapeuten en coaches.

Meestal ben je zo druk met andere mensen bezig dat je alleen maar geeft. De Healing Circle geeft gelegenheid om ook te ontvangen. Als healer, reader, therapeut of coach kun je dan weer vol nieuwe energie naar buiten treden om daar, al dan niet binnen een eigen praktijk, je eigen methode vorm te geven.

Het onderlinge contact tussen energiewerkers is ook prettig. Je kunt ervaringen uitwisselen en kennis maken met nieuwe mensen en methodes. Zo sta je niet alleen en kun je ook zelf “groeien”.
Op de avond ben je vrij om te geven en/of te ontvangen, net waar je op dat moment behoefte aan hebt, of wat zich aandient.
Er is ruimte voor uitwisseling, en voor geven en ontvangen van healing, reading en coaching in wat voor vorm ook.
Tevens kan er ook een methode en/of healing met elkaar gedeeld worden, wat steeds door iemand uit het netwerk en in het eerste uur van de avond zal worden gedaan.

Datum: donderdag 16 mei
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: 3 euro voor de thee en koekjes
Locatie: Centraal Wonen Het Punt, Leeuweriksweide 144 in Wageningen
Aanmelden graag bij Isabella Mac Donalds via mail naar events@happiness4all.nl