het Rode Pad van de Nusta Karpay

Datum/Tijd
09 sep 14:00 - 17:00

Locatie
Centraal Wonen Het Punt Leeuweriksweide 144 6708 LM Wageningen


Op zondag 9 september 2018 start de Nusta Karpay, een inwijdings- en helingspad van de Q’eros indianen uit de hoge Andes in Peru. Nusta betekent godin of priesteres en zijn de oorspronkelijke prinsessen uit de Andes. Karpay betekent inwijding.

De Nusta Karpay bestaat uit 7 initiaties en zijn zowel voor mannen als voor vrouwen. De initiaties staan in verbinding met de kleuren van de regenboog, je regenbooglichaam: de zeven chakra’s en de zeven heilige vrouwelijke bergen en meren in Peru. Je beloopt dit regenboogpad naar vrouwelijke heelwording en de balans tussen mannelijk en vrouwelijk.
Door de Nusta Karpay kom je, stap voor stap, op natuurlijke wijze en in je eigen ritme in verbinding met Moeder Aarde, met de stenen, planten, dieren en mensen om je heen.

In september lopen we samen het eerste pad, het Rode Pad met de Nusta Mamma Occlo: het inbrengen van de ‘zaden van licht’. Voor deze ‘zaden van licht’ heb je 7 stenen nodig. Stenen waarmee jij je verbonden voelt en die je uit elkaar kan houden. Je kunt ervoor kiezen de stenen te gaan verzamelen in de natuur of te maken op jouw eigen creatieve wijze. Laat de creativiteit stromen en zoek of maak jouw eigen stenen!

Klik op de link voor meer informatie over de Nusta Karpay: Nusta Karpay
En op deze link voor meer informatie over de Nusta’s: de 7 Nusta’s

Loop jij mee op dit mooie en bijzondere pad?

Datum: elke 2de zondag van de maand, start 9 september 2018
Tijd: van 14:00 tot 17:00 uur
Locatie en adres: CW Het Punt, Leeuweriksweide 144, Wageningen
Aanmelden: bij Antoinette via mail info@lila-inspireyourlife.nl
Aantal deelnemers: maximaal 3
Voor meer informatie
: http://wordpress.lila-inspireyourlife.nl/