Lezing en demonstratie paramedisch & psychosociaal mediumschap

Datum/Tijd
28 aug 19:30 - 22:00

Locatie
Karlista Fontijn, De Spirituele en Intuïtieve Academie Koningsweg 14 7255KR Hengelo (Gld.)


Vrijdagavond 28 Augustus geef ik een lezing en demonstratie van Therapeutisch en Paramedisch Mediumschap in Hengelo Gld.

Op deze avond geef ik voor belangstellenden een lezing over Mediumschap en geef ik ook consulten. Iedereen kan op deze manier kennismaken met Therapeutisch Mediumschap en Paramedisch Mediumschap. Bij deze manier van werken in de 5e dimensie kom je snel bij een blokkade of een pijn, die jouw groei kan belemmeren en waar je last van kunt hebben. We kijken wat een ziekte je heeft te vertellen en waar dit evt. ontstaan is, om het vervolgens te gaan transformeren.

Ook komen we vaak terug in vorige levens. Regelmatig zijn er ook overleden dierbaren met boodschappen, die je inzichten kunnen geven. Er kunnen entiteiten worden weggehaald, maar zij hebben ook altijd een leerzame boodschap voor je. En nog veel meer! We laten die avond gebeuren wat er gebeuren mag. Maar wat vooral belangrijk is, dat je zelf kunt ervaren wat voor bijzondere dingen je met Mediumschap kunt doen en van dichtbij diepgaande transformaties kunt meemaken.

De avond is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Entree: € 12,50 . Graag vooraf even aanmelden bij karlistafontijn@gmail.com