Lezing Qigong Sensorische Therapie

Datum/Tijd
05 mrt 20:00 - 22:00

Locatie
Alma Timmer Jan Slauerhoffstraat 7 6708 RJ Wageningen


Plaats: Wageningen. Prijs per avond 25 euro
Inloop vanaf 19.45 zodat we om 20 uur kunnen beginnen.

Qigong Sensorische Therapie of Qigong massage komt uit de China waar deze therapie al duizenden jaren gebruikt wordt om een verscheidenheid aan aandoeningen bij kinderen en volwassenen te behandelen. Het Qigong Sensorische Therapie programma (QST) is ontwikkeld voor kinderen met autisme. De behandeling kan thuis door ouders gegeven worden en zorgt ervoor dat de symptomen van autisme merkbaar verminderen.

Onderzoek wijst uit dat Qigong Therapie werkt bij kinderen met o.a. autisme, syndroom van Down, ADHD/ADD, alsook hersenverlamming en sensorische informatieverwerking problemen (SI/SPD)

Kinderen met ontwikkelings- of gedragsproblemen hebben vaak moeite met aanraking en vermijden daarom fysiek contact. Qigong massage helpt om fysiek contact te herstellen.

Deze avond wordt uitgelegd wat de Qigong Sensorsiche Therapie (QST) inhoud, wetenschappelijk onderzoek naar de werking van QST en hoe het proces van de therapie kan verlopen. Aan het einde van de avond volgt een demonstratie en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Graag opgeven dat je aanwezig wilt zijn:  info@massage-wageningen.nl

Deze lezing kan ik ook op locatie geven.

Meer info: http://aleidashiatsu.nl/qst/