Opleiding Trance Mediumschap

Datum/Tijd
12 sep - 27 sep 10:00 - 16:30

Locatie
Suniya Haagsteeg 4 6708PM Wageningen


Opleiding Trance Mediumschap

Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie. Trance bestaat al eeuwen en wordt gebruikt om inzichten te verkrijgen in vraagstukken over relaties en gezondheid. Ook wordt het toegepast om antwoorden op levensvragen te verkrijgen.

Trance kun je vergelijken met een diepe vorm van meditatie. Wanneer we dit niveau bereiken kan Spirit, jouw Gids of een dierbare nog beter met je samenwerken.

De samenwerking met de spirituele wereld wordt in het begin vaak als eng ervaren. Dit is te begrijpen, omdat het in onze Westerse maatschappij nog weinig bekendheid heeft. In de opleiding wordt les gegeven door ervaren Trance Mediums, die jouw eventuele angst of weerstand stap voor stap zullen wegnemen. Trance Mediumschap is een samenwerking waarin jij als “Medium” de controle hebt. Door te ervaren, zul je merken dat er geen mooiere manier bestaat om jezelf te ontdekken en jouw talenten volledig tot expressie te brengen. Doorgaans worden de contacten met Spirit als zeer sereen en dankbaar ervaren.

Tijdens de opleiding Trance Mediumschap word je vanuit een veilige omgeving en op een natuurlijke manier liefdevol begeleid om diep naar binnen te gaan om zo contact te leggen met je “Spirit Team”. Hierdoor word je meer bewust van de verschillende energieën om je heen en hoe je daarmee samen kunt werken. We zullen diverse vormen van Trance bespreken en ervaren. Trance Mediumschap gaat veel verder dan het werken met energie vanuit je onderbewustzijn. Het geeft toegang tot jouw hogere Zelf en opent nieuwe deuren naar andere intelligente vormen van energie. Tijdens deze opleiding word je uitgedaagd om door grenzen heen te gaan, zodat je leven een verruiming en verdieping ondergaat. Vaak kom je erachter wat je diepste verlangens zijn en welke talenten er in jou aanwezig zijn. Dit geeft een zeer grote voldoening en een groei in zelfvertrouwen.

Je leert op de opleiding Trance Mediumschap

  • de verschillende trance staten te herkennen;
  • geïnspireerd te spreken/channelen;
  • trance Speaking;
  • een consult te geven vanuit Spirit;
  • een verdiepende vorm van Trance Healing te geven;

Na afronding van de opleiding met positief resultaat bestaat de mogelijkheid om je als Trancemedium aan te sluiten bij de beroepsvereniging SNU.

De opleiding is zowel voor mensen met enige ervaring als voor gevorderden in het werken met energie.

Het samen opbouwen van de energie en het openen van deze trance energie wordt geleerd. Het werken in een groep versterkt de kracht waarmee gewerkt kan worden en is daarom ook een goede manier om een stap in jouw ontwikkeling te kunnen maken.

Deze opleiding duurt 4 dagen en wordt afgerond met het certificaat Trance Mediumschap.
De data zijn 12 &13 en 26&27 september van 10:00 – 16:30

Hier inschrijven