Vanaf september online (video) Lezing Birgitte Bosch: Op reis naar de Groene Kathedraal met Mrs Maria Magdalena en Mr. Jesus

Locatie
Online PC Tablet Smartphone


Lieve allemaal,

Van harte welkom mee op reis. Deze keer mochten we naar Frankrijk. Naar een heel bijzondere plaats nl. de Groene Kathedraal van Villécloye in het kanton Montmédy voor een wondermooie en openbarende Lezing op een natuurlijke krachtplaats. Een heel bijzondere ervaring is het geworden.
Mr Jesus die ons verteld dat sommige van Zijn uitspraken verkeerd zijn uitgelegd of geïnterpreteerd. Niet met kwade opzet maar vanuit onwetendheid. Hij legt uit wat het Lam Gods betekent en waarom men Hem de Verlosser noemde. Maar vooral was het heel ontroerend en zo een zegening om deelgenoot te mogen zijn van de liefde die zo voelbaar is wanneer Hij spreekt over Zijn geliefde Maria Magdalena, de vrouw die aan Zijn zijde stond. De vrouw die Hem in de zwaarste beproevingen niet alleen had gelaten.

En Mrs. Maria Magdalena die ons deelgenoot maakt over de bijzonderheid van de krachtplaats de groene Kathedraal waar Zij een onbekend in stilte teruggetrokken leven heeft geleid. Ze vertelt ons over de bron en het belang ervan omdat je dan de oude verbondenheid tussen de hemelsfeer en de aarde voelt.

Meer info: hemelse-woorden.be/onlinelezingen

Ons reisverhaal: hemelse-woorden.be/actueel

Deelnemen: hemelse-woorden.be/onlinelezingen