Zomerceremonie

Datum/Tijd
21 jun 10:00 - 12:30


Zomerceremonie

21 juni 10:00 – 12:30 Wageningse Berg

De lente is achter de rug. De lente is de tijd waarin de natuur weer tot leven komt, knoppen uitlopen en veel jonge dieren geboren worden. De lente nodigt ons uit om nieuwe initiatieven te nemen voor ons zelf, voor de gemeenschap en voor de wereld.
De afgelopen lente zaten we midden in de coronacrisis. Terwijl de natuur ons uitnodigde naar buiten te gaan en nieuwe initiatieven te ontplooien, vroeg de coronacrisis om zoveel mogelijk thuis blijven, verstilling en zijn in het hier en nu. Door de verstilling van de mensen leek de natuur nog uitbundiger dan anders.
Tijdens deze zomerceremonie staan we stil en zeggen we dank voor datgene wat deze bijzondere lente ons gebracht heeft en spreken we onze intenties uit voor de zomerperiode die voor ons ligt.
Ter voorbereiding van deze ceremonie vraag ik je om een voorwerp mee te nemen dat symbool staat voor wat dit voorjaar je gebracht heeft.
Lokatie: Wageningse Berg, verzamelen op de parkeerplaats bij hotel de Wageningse Berg, Generaal Foulkesweg 96, Wageningen.
Meenemen: eigen mok (voor thee en koffie wordt gezorgd), voorwerp uit de natuur.
Energetische bijdrage: € 5 – 10
Informatie en aanmelden bij marco.vanschaik@versatel.nl